Aslında tepki göstermekte haklısınız anak istatistik tutmak istedik lütfen anlayış ile karşılayınız okİyi ancak içeriği göreyim
iyi çalışmalar
Başka konuda size yazmışmıydım hatırlamıyorum ancak mümkünse tv seri no verirmisiniz lütfen.Merhaba, vestel 49fa9000 model bir TV var, ip TV uygulamasi smart ta olmayınca güncelleme yapayım düşüncesiyle indirip 45.14.5 olarak güncelledim. Fakat işlem olmadı yada yazılım hatalı olsa gerek vestel yazısı geldikten sonra tv açılmıyor. Orjinal full sürüm yada başka çözüm önerileri olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Saygı bizden, iyi günlerde kullanınız.Teşekkür ederim, sorunsuz Update işlemini gerçekleştirdim. Renklerde daha fazla iyileşme oldu. Tek alışamadığım kumandasındaki kanal ve ses tuşları.
Ekli dosyayı görüntüle 267
Saygılar..
Başka konuda size yazmışmıydım hatırlamıyorum ancak mümkünse tv seri no verirmisiniz lütfen.
Ben bu ürün için 0.45.23.39 sürüm yayınlamıştım, rica etsem yükleyip enermisiniz?7497270600121 seri no. Full sürüm postuna yazmıştım daha sonra ama oradan cevap vermemistiniz henüz.
denedim ama led bi kaç kısa yanma ardından duruyor ve vestel yazısı geliyor, yükleme yapmıyorBen bu ürün için 0.45.23.39 sürüm yayınlamıştım, rica etsem yükleyip enermisiniz?
Peki kaç sürümden 45.14 e yükselttiniz? o yazılımı nereden buldunuz?denedim ama led bi kaç kısa yanma ardından duruyor ve vestel yazısı geliyor, yükleme yapmıyor
45.14.1 den 45.14.5 e yükseltmeyi denedim. Vesteldriver. Com üzerinden seri no yazarak edinmiştim.Peki kaç sürümden 45.14 e yükselttiniz? o yazılımı nereden buldunuz?