Henüz bir çalışma yok azizimmerhaba Ado hocam
MB100 şase için kaldırılan 2.15.14 nolu çekirdek yazılımın yerine başka yazılım çıktımı
saygılar
Merhaba Ado hocam..
Seg marka 32 inç TV için full yazılımı nasıl bulabilirim..?
Board: 17MB140
Serial No : 7938187 800081
Sevgiler, saygılar..
Full yazılım başlığı lütfen
Selamlar azizim; Söz konusu VESTEL üretimiürünler ise hiç bir yerde güncel bilgi bulamazsınız bu forumdan başka. Diğer forumlarda da bizim forumdan indirip paylaştıkları bilgi ve/veya yazılımlar mevcuttur.Kusura bakma hocam TV' yi yeni aldım ancak core update ya da full yazılımı var mı bilmiyorum, forumlarda araştırdığım kadarıyla 17MB140 için herhangi bir yazılım bulamadığım için sizden yardım istedim.. Teşekkür ederim..
Selamlar azizim; Söz konusu VESTEL üretimiürünler ise hiç bir yerde güncel bilgi bulamazsınız bu forumdan başka. Diğer forumlarda da bizim forumdan indirip paylaştıkları bilgi ve/veya yazılımlar mevcuttur.
MB140 için hem çekirdek hem de full yazılımı da yine sadece bu forumda temin edebilirsiniz, Hem de hiç bir karşılık beklemeden, Yazılım indirmeniz istenen linke 40 kere tıklatmak zorunda bırakmadan
Diğer konubaşlığında cevap yazdım azizim akşama kadar idare edin size full yazılım erişim,i sağlayacağım.
Saygı bizden değerli kardeşim, Akşam size zahmet olmazsa yine de hatırlatmak için mesaj atınız ;)Ado hocam ilgi, alâkan için çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.. Saygılar, selamlar..
Valla mal sizin, istediğiniz kadar dokunun kurcalayın o sizin inisiyatifiniz ;) Bizimki sadece tavsiye.Ado Hocam hayırlı günler mart geçti mb120 ler için yeni bir yazılım çıkmadı çıkmayacakmı acaba? 3 şubat ta çıkan 17MB120 2.45.70 te kaldık 101 ile biten yazılım da görüntü sıkıntılı idi. Ha çalışıyosa dokunma dimi bizimki de macera olsun. Selamlar
Saygı bizden değerli kardeşim, Akşam size zahmet olmazsa yine de hatırlatmak için mesaj atınız ;)