Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
adem hocam seri no istemistiniz 49ud9400 ekrandaki kıl gibi ince cizgi arizasından dolayi üst mesajlarda yazdım hatirlatim dedim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
youtube da denemedim ama gölge gibi degil yukarda asagiya kil gibi ince titriyo yanip sönüyo

Anlatımı9nız neticesi panele kayıyorum ben lakin yayın kaynağını değiştirerek de denermisiniz öncesinde. Ayrıca yazılım sürümünüz nedir? Daha önce yazmışmıydınız bilmiyorum ama, olmazsa full ile format atarak yeniden deneriz.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Anlatımı9nız neticesi panele kayıyorum ben lakin yayın kaynağını değiştirerek de denermisiniz öncesinde. Ayrıca yazılım sürümünüz nedir? Daha önce yazmışmıydınız bilmiyorum ama, olmazsa full ile format atarak yeniden deneriz.

kanal degistirdim hepsinde aynısı oldu ustam.2.45.70 ilk firsatta arızanin resmini cekip yuklerim buraya

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Adem Helvacı Ado Hocam Benim Tv de Aynısı Olmuştu Sağ taraftan yukardan aşağıya size söylemiştim panel değişimi sonrasında değişim sağlamıştım tv yi arkadaşın söyleminde o aklıma geldi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Hocam Benim Tv de Aynısı Olmuştu Sağ taraftan yukardan aşağıya size söylemiştim panel değişimi sonrasında değişim sağlamıştım tv yi arkadaşın söyleminde o aklıma geldi

Biliyorum değerli kardeşim o nedenle ben de panele yoğunlaştım lakin veriler çok somut değil, biraz daha net bilgi olsa daha net teşhis koyabiliriz :)

Bu tarz durumlarda görsel tespit önemli ancak yakalamak zor oluyor.

O Çevrimdışı

otuu84

Yeni Üye
28 Mar 2018
3
40
Hocam, Vestel 40UA9300 televizyonuma sizin daha önce verdiğiniz çekirdek yazılımı yüklemiştim (1.34.25)
Vestel driver sitesine seri numarası yazdığımda 34.14 versiyonu çıkıyor. (MB100)
Bendeki mi yoksa sitede yazan mı daha güncel bilemedim. Daha güncel bir çekirdek yazılım var mı, 115 sayfa içinde onu da tam bulamadım.
Son zamanlarda smart tv özelliklerinde yavaşlama, bazı uygulamaların yok olması gibi sorunlar da mevcut.
Puhu veya netflix olmadığı gibi, browser üzeride video açarken de problemler baş gösterdi.
Acaba en güncel çekirdek sürümü hakkında bilgi verebilir misin?
Bazı kullanıcılar bu model tv için MB120 çekirdek yazılımı yüklediğii yazmışlar, bu başlık altında, mümkün müdür?
Saygılar

Geri
Üst Alt