K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
adem hocam seri no istemistiniz 49ud9400 ekrandaki kıl gibi ince cizgi arizasından dolayi üst mesajlarda yazdım hatirlatim dedim
adem hocam seri no istemistiniz 49ud9400 ekrandaki kıl gibi ince cizgi arizasından dolayi üst mesajlarda yazdım hatirlatim dedim
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb13...cozum-icin-cekirdek-yazilim-guncel-surum.947/Hocam ust mesajda seri no falan hepsi yazılı
Görsel her zaman en büyük yardımcımız bu konularda.Ekran Görüntüsü Yokmu Bu Çizginin
youtube da denemedim ama gölge gibi degil yukarda asagiya kil gibi ince titriyo yanip sönüyo
Anlatımı9nız neticesi panele kayıyorum ben lakin yayın kaynağını değiştirerek de denermisiniz öncesinde. Ayrıca yazılım sürümünüz nedir? Daha önce yazmışmıydınız bilmiyorum ama, olmazsa full ile format atarak yeniden deneriz.
sizin panel mi degisti? tv mi degisti?Ado Hocam Benim Tv de Aynısı Olmuştu Sağ taraftan yukardan aşağıya size söylemiştim panel değişimi sonrasında değişim sağlamıştım tv yi arkadaşın söyleminde o aklıma geldi
sizin panel mi degisti? tv mi degisti?
bnm tv her zmn yapmio ilk kez dun yapti sonra duzeldi sizinde oylemiydi1.de Panel Değişti Gelen Panelde Sorunlu Çıktı Sonra Tekrar Panel Filan Dediler Karşı Çıktım Tv Değişimi Sağlandı Sıfır Kutuda
bnmki her zmn yapmiyo ilk kez dun gordum sinra gecti sizinde oylemiydi
bnm tv her zmn yapmio ilk kez dun yapti sonra duzeldi sizinde oylemiydi
Ado Hocam Benim Tv de Aynısı Olmuştu Sağ taraftan yukardan aşağıya size söylemiştim panel değişimi sonrasında değişim sağlamıştım tv yi arkadaşın söyleminde o aklıma geldi