K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
adem hocam 49ud9400 tvnin sag tarafindan yukardan aşagiya siyah bi cizgi cikio belli belirsiz yanıp söner gibi. neyin nesi hocam bu sizce
Çok çok incekıl gibi siyah çizgi mi? TV kaç Yaşında? Varsa seri no lütfen.adem hocam 49ud9400 tvnin sag tarafindan yukardan aşagiya siyah bi cizgi cikio belli belirsiz yanıp söner gibi. neyin nesi hocam bu sizce
Ben ize bu konu ile ilgili mesaj yazmışmıydım azizim? yazdım diye hatırlıyorum ama ?Ado üstat 7876239 700011 seri no lu 55ud9300 mb130 anakartlı connected cihazımın yazılımı 3.43.5.0 dır. bazen uzun süre stand buy da bekledikten sonra açılışta ses geliyor yayın geliyo ama ekran karanlık. daha 2 haftalık cihaz. galiba yazılımla alakalı. son çekirdek yazılım için hangisini yüklemeliyim. bu yeni yazılımla görüntü kalitesi düşer mi? teşekkürler.
55UA8300 tv var özellikle TRT 4K ve TRT BELGESEL kanallarında tepeden çekilmiş yeşil sahnelerde ağaç vb. görüntülerde takıla takıla gidiyor atlama var ekranda hiç hoş görünmüyor bu Hz yetmemesinden mi kaynaklı yoksa donanımsal-yazılımsal bir sorun mu?
İyi günler tv seri numarası 7525171600731 Vestel curved 9550 yazılım güncellemek istiyorum uygun olan hangisi Vestel sitesinde sadece 34.14 var bunların çekirdek yazılımı sitede görünmüyor bi öneriniz varmı güncel yazılım bılabilirmiyim ADO BEY
ado hocam diğer konudan buraya yani çekirdek yazılım konusuna yönlendirdiğin için yazdım buraya...yukarıda bahsettiğim sorun ile ilgili birde performansı artırma amacıyla ilgili çekirdek yazılım arıyorum. rica etsem var mı acaba elinizde. çok teşekkürler.Ben ize bu konu ile ilgili mesaj yazmışmıydım azizim? yazdım diye hatırlıyorum ama ?
ado hocam diğer konudan buraya yani çekirdek yazılım konusuna yönlendirdiğin için yazdım buraya...yukarıda bahsettiğim sorun ile ilgili birde performansı artırma amacıyla ilgili çekirdek yazılım arıyorum. rica etsem var mı acaba elinizde. çok teşekkürler.
bahsettiginiz cizgiler golge gibimi ozellikle youtube ana ekranda cok belirgin oluyormu?adem hocam 49ud9400 tvnin sag tarafindan yukardan aşagiya siyah bi cizgi cikio belli belirsiz yanıp söner gibi. neyin nesi hocam bu sizce
evet kıl gibi ince gorunuyo kayboluyo yanıp sönüyo gibi oluyo dün çukur u izlerken dikkat ettim bi an baska kanallarda da denedim ayni sorun devam ediyo.tv dahaÇok çok incekıl gibi siyah çizgi mi? TV kaç Yaşında? Varsa seri no lütfen.
youtube da denemedim ama gölge gibi degil yukarda asagiya kil gibi ince titriyo yanip sönüyobahsettiginiz cizgiler golge gibimi ozellikle youtube ana ekranda cok belirgin oluyormu?
Hocam yalniz anakartim mb130.MB100 için en stabil güncel yazılımı 34.25 dir, çekirdek yazılım ilk sayfada vr, 2.7.0.0 yükleyerek de deneme yapabilirsiniz.
Daha üst sürüm de vardı ancak olumsuz bir kaç geri dönüş nedeniyle linki kaldırdım.
Hocam yalniz anakartim mb130.