Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Adem Helvacı Ado hocam mb130 için olan son çekirdek yazılımı hitachi 55ht1800 e yüklersem , menü vestel menüsüne dönüşürmü yoksa aynı şekilde kalırmı

AYNI SORUYU BEN SORDUM ADO ÜSTADIN CEVABI ŞU OLDU; BİZ AYNI MARKA VE AYNI MODEL TV LER İÇİN BİLE SERİ NUMARASI ÜZERİNDEN YAZILIM PAYLAŞIYORKEN FARKLI MARKALAR İÇİN ÜRETİLMİŞ TV LERİN PANELLERİ VE ÖZELLİKLERİ BİRBİRİNDEN ÇOK FARKLIDIR YAZILIMLAR BİRBİRİNE UYMAZ ŞEKLİNDE OLMUŞTU. KALDI Kİ BENDE TECHWOOD VAR VESTELİN MB130 YAZILIMINI DENEDİM TV FORMATA DAHİ GEÇMEDİ AYNI ANAKARTLARIN ÇEKİRDEK YAZILIMLARINI İSE ATABİLİYORUZ ANCAK SORUN ÇIKARMAYACAK DİYE BİR KURAL KAİDE DE YOK ÇEKİRDEK YAZILIMI KART MODELİNİZİ DOĞRU SEÇEREK 1. SAYFADAKİ GÜNCEL YAZILIMLAR İLE GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

Merhaba
Bu gun 49ud8400 49 inc tv aldim fakat ses sisteminin sesini kont

rol edemiyorum ses tv den ve ses sisteminden ayni anda geliyor tv nin sesini kapatmiyor sorun nedir bilginiz v.armi
Senin tvde hdr varmıydı kardeşim. Birde fabrikadan sana kulaklık sorunu için swprofile vermişlerdi bana link atabilirmisin

ThePunisher Çevrimdışı

ThePunisher

Yeni Üye
3 Mar 2018
27
Az önce Vestel Canlı desteğe smart menü açılışındaki gecikmeyi sordum. Verilen cevap ürünlerimizin Smart Uygulama kısmında bir iyileştirme çalışması mevcut. En kısa sürede işlem tamamlanıyor olacak. Tarih istedim net tarih veremiyoruz ama en kısa sürede tamamlanacak dediler. Smart gecikmesinden ötürü boşa tv ye yazılım atmaya çalışmayın ya da fabrika ayarlarına döndürmeyin. Sorun Vestelin sunucularındaymış.

Acaba Smart menülerine yeni uygulamalar mı ekliyorlar ? Yoksa sadece optimizasyon çalışması mı?

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Senin tvde hdr varmıydı kardeşim. Birde fabrikadan sana kulaklık sorunu için swprofile vermişlerdi bana link atabilirmisin

Dogrudur hdr mevcut

kulaklık probemi için dosyayı zipten cıkarttıktan sonra bos diske kok dosyalar atılıp menu 4725 - usb operation cıhaz ac kapa ardından fabrika yarlı ıle işlem tamam...

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Dogrudur hdr mevcut

kulaklık probemi için dosyayı zipten cıkarttıktan sonra bos diske kok dosyalar atılıp menu 4725 - usb operation cıhaz ac kapa ardından fabrika yarlı ıle işlem tamam...
Saolasın başkan. Peki hdmi den ps4 yada notebook bağlayıp hdr bir oyun açıyormu denedinmi hiç

A Çevrimdışı

Alp187

Yeni Üye
20 Mar 2018
1
34
MB120 2.45.70 çekirdek yazılım kurulumu yaptım fakat smart tv menüsüne eskisinden yavaş giriyor, genel bir problem mi var?

B Çevrimdışı

bulentataseven

Yeni Üye
20 Mar 2018
18
50
Ado Hocam bende de aynı sürüm yüklü dün akşam bir ara hiç girmedi tv yi kapattım açtım fişini çektim yok. Sonra düzeldi ama yine geç giriyor smart kısmına 7-8 saniye sürüyor bir üst sürüm için görüntü kalitesinden şikayetçi kullanıcılar yeni görüntü kalitesi düzgün smartı hızlı çalışan bir sürüm çabuk gelir umarım.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
smartla ilgili yeni bir arayüze geçiliyor sanırım, çünkü benim tvde yeni arayüz var, gayet hızlı giriyor

B Çevrimdışı

bulentataseven

Yeni Üye
20 Mar 2018
18
50
smartla ilgili yeni bir arayüze geçiliyor sanırım, çünkü benim tvde yeni arayüz var, gayet hızlı giriyor
Sizdeki model ne acaba. Yani sizin tv de yeni arayüz yeni bir beta yazılım la mı yoksa tv yeni yeni çıkan bir model ondan mı. 65ub9100 bende ki smart a yavaş girmesi dışında bir sıkıntı yok bir de browser çok ağır çalışıyor

Geri
Üst Alt