Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Mb120 bende de aynı farklı çekirdek yazılım yükledim sonuç değişmedi önceden 10-15 saniyede açılıyordu şimdi 1-2 dakika sürüyor

D Çevrimdışı

danies

Yeni Üye
13 Ara 2017
18
Az önce Vestel Canlı desteğe smart menü açılışındaki gecikmeyi sordum. Verilen cevap ürünlerimizin Smart Uygulama kısmında bir iyileştirme çalışması mevcut. En kısa sürede işlem tamamlanıyor olacak. Tarih istedim net tarih veremiyoruz ama en kısa sürede tamamlanacak dediler. Smart gecikmesinden ötürü boşa tv ye yazılım atmaya çalışmayın ya da fabrika ayarlarına döndürmeyin. Sorun Vestelin sunucularındaymış.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ado hocam vestel 50fd7300 tv nasıldır panel bilgisi ve tvnin genel olarak performansı hakkında bilgi verebilir misiniz ?
SMR değerinin düşük olması dışında (600hz) CMO panel renk canavarı, MB110S anakart FHD panellerin en etkililerinden birisi olarak dahili wifi bluetooth widi desteği ile etkili bir televizyon.

Kullanım amacınız nedir?

B Çevrimdışı

Burhan

Yeni Üye
16 Mar 2018
12
İyi de azizim güncel sürümler zaten konu başlığının ilk mesajında var hepsi. İlk mesaja bakmanız ve kendi anakartınıza uygun yazılımı yüklemeniz yeterliydi. Hai malum Konu zaten çekirdek yazılım konusu ya, o bakımdan.

Çekirdek yazılım konu başlığında direkt benden yazılım istediğiniz için full istediğinizi düşündüm.

hocam ilk mesaj da verdiğiniz çekirdek yazılımdan mb 95 geçeni yükledim uyuşmadı çöktü hatta aşağıda görüntüsü var
ben kısaca şunu sorayım vestel smart tv 40pf7070 model var bende youtube giremiyorum servis yazılım atılması gerek dedi.ilk mesajda yayınladığınız çekirdek yazılım olmadı acaba yanlış yol mu izliyorum.
indirdiğim çekirdek yazılım bu benim tv yazılım görseli ektedir.

1521407517552-png.png

20180318_210046-1-jpg.jpg

C Çevrimdışı

crazyturk274

Yeni Üye
24 Şub 2018
16
SMR değerinin düşük olması dışında (600hz) CMO panel renk canavarı, MB110S anakart FHD panellerin en etkililerinden birisi olarak dahili wifi bluetooth widi desteği ile etkili bir televizyon.

Kullanım amacınız nedir?
Cevabınız için teşekkürler
Aile olarak TV izlemek, laptop bağlayıp oyun oynamak smart özelliği internetten film izlemek için nasıldır

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam ilk mesaj da verdiğiniz çekirdek yazılımdan mb 95 geçeni yükledim uyuşmadı çöktü hatta aşağıda görüntüsü var
ben kısaca şunu sorayım vestel smart tv 40pf7070 model var bende youtube giremiyorum servis yazılım atılması gerek dedi.ilk mesajda yayınladığınız çekirdek yazılım olmadı acaba yanlış yol mu izliyorum.
indirdiğim çekirdek yazılım bu benim tv yazılım görseli ektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 46
Riskli model. Servis gelip fabrikadan sizin tv ye özel yazılım isteyecek.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
Adem Helvacı Ado hocam mb130 için olan son çekirdek yazılımı hitachi 55ht1800 e yüklersem , menü vestel menüsüne dönüşürmü yoksa aynı şekilde kalırmı

Geri
Üst Alt