aynı sorun bendede varevet bendede aynı sorun var internetle alakalı zannediyordum. çözümü nedir
aynı sorun bendede varevet bendede aynı sorun var internetle alakalı zannediyordum. çözümü nedir
bende hiç açılmıyorMb120 bende de aynı farklı çekirdek yazılım yükledim sonuç değişmedi önceden 10-15 saniyede açılıyordu şimdi 1-2 dakika sürüyor
bende hiç açılmıyor
SMR değerinin düşük olması dışında (600hz) CMO panel renk canavarı, MB110S anakart FHD panellerin en etkililerinden birisi olarak dahili wifi bluetooth widi desteği ile etkili bir televizyon.ado hocam vestel 50fd7300 tv nasıldır panel bilgisi ve tvnin genel olarak performansı hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İyi de azizim güncel sürümler zaten konu başlığının ilk mesajında var hepsi. İlk mesaja bakmanız ve kendi anakartınıza uygun yazılımı yüklemeniz yeterliydi. Hai malum Konu zaten çekirdek yazılım konusu ya, o bakımdan.
Çekirdek yazılım konu başlığında direkt benden yazılım istediğiniz için full istediğinizi düşündüm.
Cevabınız için teşekkürlerSMR değerinin düşük olması dışında (600hz) CMO panel renk canavarı, MB110S anakart FHD panellerin en etkililerinden birisi olarak dahili wifi bluetooth widi desteği ile etkili bir televizyon.
Kullanım amacınız nedir?
Riskli model. Servis gelip fabrikadan sizin tv ye özel yazılım isteyecek.hocam ilk mesaj da verdiğiniz çekirdek yazılımdan mb 95 geçeni yükledim uyuşmadı çöktü hatta aşağıda görüntüsü var
ben kısaca şunu sorayım vestel smart tv 40pf7070 model var bende youtube giremiyorum servis yazılım atılması gerek dedi.ilk mesajda yayınladığınız çekirdek yazılım olmadı acaba yanlış yol mu izliyorum.
indirdiğim çekirdek yazılım bu benim tv yazılım görseli ektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 46
O zaman alınır. İşin içine ileri düzey futbol merakı ve ps4 vs girerse uzak durunuz.Cevabınız için teşekkürler
Aile olarak TV izlemek, laptop bağlayıp oyun oynamak smart özelliği internetten film izlemek için nasıldır
Ado hocam bu vestel 50fd7300 de kullanılan cmo panel nasıldır kaliteli midir sorun çıkartırmi üreticisi hangi firmadırO zaman alınır. İşin içine ileri düzey futbol merakı ve ps4 vs girerse uzak durunuz.