Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado Hocam bende de aynı sürüm yüklü dün akşam bir ara hiç girmedi tv yi kapattım açtım fişini çektim yok. Sonra düzeldi ama yine geç giriyor smart kısmına 7-8 saniye sürüyor bir üst sürüm için görüntü kalitesinden şikayetçi kullanıcılar yeni görüntü kalitesi düzgün smartı hızlı çalışan bir sürüm çabuk gelir umarım.
Arkadaşlar bilgim dahilinde, Görüşme halindeyim belli aralılklarla arkadaşlarla. Bu ara belirli kısa sürelerde takılmalar gecikmeler yaşayabilirsiniz smart arayüzde. Geçici bir durum canınızı sıkmayın :)

B Çevrimdışı

bulentataseven

Yeni Üye
20 Mar 2018
18
50
Arkadaşlar bilgim dahilinde, Görüşme halindeyim belli aralılklarla arkadaşlarla. Bu ara belirli kısa sürelerde takılmalar gecikmeler yaşayabilirsiniz smart arayüzde. Geçici bir durum canınızı sıkmayın :)
Hocam dün akşam smart kısmı yine berbat bir vaziyet te idi dakikalarca girmiyor bazen. Tv de mi yazılımda mı server damı bir sorun var. Bu arada siz olmazsanız kime şikayet te bulunacaktık orası da ayrı teşekkürler ilginiz için.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Saolasın başkan. Peki hdmi den ps4 yada notebook bağlayıp hdr bir oyun açıyormu denedinmi hiç

Deneyemedim baskan.ama hdr oyunlarda sorun cikartacagini sanmiyorum islemci cok saglam 2gb ekran kartli pc de acilmayan hdr videolari cok rahat takilmadan titremeden aciyor.sorunsuz...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam dün akşam smart kısmı yine berbat bir vaziyet te idi dakikalarca girmiyor bazen. Tv de mi yazılımda mı server damı bir sorun var. Bu arada siz olmazsanız kime şikayet te bulunacaktık orası da ayrı teşekkürler ilginiz için.

VESTEL in hakkını yememek lzım burada azizim o kadar çok açık kanalları var ki kendilerine ulaşmak için. :)

Yine de teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için.

Aslında aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum testler esnasında.
Sürekli kopuyorum zaten.

Umuyorum 1-2 gün içerisinde tam anlamıyla aktif hale gelir.

Bu gün bakmadım hiç, 1-2 saate kadar gidip yeniden kontrol sağlarım.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Slm
17MB130 CONNECTED 3.62.4.0 sürüm çekirdek yazılım.
Bu surumde tv uzerinde yapilan ayarlar hafizaya alinmiyor
Ornek 1: hbb kapatilmiyor tekrar aciliyor
Ornek 2 : guncelleme kapatilamiyor tekrar aciliyor
Ve cihazda donmalar kilitlenmeler ortaya cikmakta .fakat renk algoritmasi diger versiyonlara gore daha dogal gorulmekte.
Saygilarimla...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Mb130 kartli tv de avi video dosyalarini acamiyorum format desteklenmemete diyor.
Mb95 kartli tv de izleyebiliyorum fakat mb95 tede mkv leri acamiyorum ;)

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Seri verirmisiniz rica etsem
Hocam sana demiştim ya tüm avileri değil sadece brrip.xvid.avi ve dvdrip.xvid.avi formatında var o sorun tüm avileri oynatmıyor değil ama brrip.xvid.avi ve dvdrip.xvid.avi de oldukça populer bir format desteklememesi abes doğrusu. Ben fabrikaya mail attım bu konuda. İstersen sende bi yokla

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Büyük ihtimalle mesutang ında öyledir tüm aviler değil sadece brrip.xvid.avi ve dvdrip.xvid.avi Ud8400 benim tv mesutang dada aynı tv var. Diğer modellerde böylemi bilmiyorum ama ud8400 lerde durum bu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam sana demiştim ya tüm avileri değil sadece brrip.xvid.avi ve dvdrip.xvid.avi formatında var o sorun tüm avileri oynatmıyor değil ama brrip.xvid.avi ve dvdrip.xvid.avi de oldukça populer bir format desteklememesi abes doğrusu. Ben fabrikaya mail attım bu konuda. İstersen sende bi yokla

2250 uzantı ile not alındı :)

S Çevrimdışı

slovayt

Yeni Üye
25 Mar 2018
12
41
İyi günler tv seri numarası 7525171600731 Vestel curved 9550 yazılım güncellemek istiyorum uygun olan hangisi Vestel sitesinde sadece 34.14 var bunların çekirdek yazılımı sitede görünmüyor bi öneriniz varmı güncel yazılım bılabilirmiyim ADO BEY

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
55UA8300 tv var özellikle TRT 4K ve TRT BELGESEL kanallarında tepeden çekilmiş yeşil sahnelerde ağaç vb. görüntülerde takıla takıla gidiyor atlama var ekranda hiç hoş görünmüyor bu Hz yetmemesinden mi kaynaklı yoksa donanımsal-yazılımsal bir sorun mu?

Geri
Üst Alt