Ben o gözle bakmıyorum revizyon konusuna zira ynileme merkezinin nasıl çalıştığını iyi biliyorum.
Benim revizyon ürünü sizlere tercih ettirmeme sebebim genlde takibini yapamıyor olmamızdan kaynaklanıyor yoksa ürünlerin kötüüğünden değil.
Ayrıca outlet mağazalarda normal tv fiyatına satılan revizyonlulara karşı çıkıyorum ben.
Yoksa evimde şu an kullandığım tv değişimden iade edilmiş bir tv dir ki 6 senedir kullanıyorum neredeyse.
Buzdolabım revizyon üründür ki onu da TV den 1 sene sonra almıştım.
Bir revizyon ürünü de 2012 yılında İmzirde yaşayan anneme almıştım halen kullanıyor
Saymak istesem sadece bizim aileden 15 parça revizyon ürün çıkartırım ve dha bir tanesinde bile sorun yaşamadık.
Söz konusu sizler olduğunuzda ''Almayınız'' diyorum ve siz bunu bazen tezat olarak algılıyor olabilirsiniz farkındayım lakin benim size ''almayın'' dememdeki amaç, yaşayabileceğiniz en ufak olumsuzlukta konuyu heen ''Tabi yaaa revizyon ürün de ondan'' diyerek kendi kendinizi negatif etkilememeniz içindir.
Yenileme merkezi değişime dönen tv leri aynı sıfır ürün gibi en baştan oluşturur, tv life time yeniden sıfırlanır ancak bu sıfırlama hücr yapısının gerçekten sıfırlandığı anlamına gelmez elbette, bu nedenle REVİZYONLU ibaresi ile satılırlar ki alan da durumu bilsin.
Anneme satın aldığım dolap, Soğutucu kapı kolunun kırılması nedeniyle revize edilmiş bir dolaptı mesela.
Sizce bu buzdolabı ne kadar revizyon ?
Benim buzdolabımın sol arka köşesine forklift çarpmış fabrikada yanlışlıkla, bu da özürlü ürün olarak satılabilirdi ancak anakartı değiştirildiği için revize edilmiş kabul edildiğinden dlayı revizyon olarak satıldı.
Yani revizyon da, ne kadar revizyon? o neli işte ;)
Negatif etkilemeyin bence kendinizi.
Yarın size SAMSUNG tv nin panelinden ne kadar sallandığına dair video çekebilirim isterseniz.
Ama diğer SAMSUNG tv o kadar sallanmıyor
Yani bunun ürün marka model vs ile ilgisi yok, üretime bağlı bir durum, o da TV değil panel üreticisine bağlı