Ado' Alıntı:17MB130 3.1.9.2.0
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
mb95 kurtarma diski gönderebilirmisin vestel tv yanlış yazılım yükledim.ışık yanıp sönüyo açılmıyor.
Ado' Alıntı:17MB130 3.1.9.2.0
mesutank' Alıntı:rammstein63' Alıntı:TV bin mi dns sinimi değiştiriyim bu ne için acaba Youtube için mi
youtube icin modemden degisim yapip modemi yeniden baslatiniz cunki mb 95 cihazimda 3.6.2 h yuklu youtube sorunsuz internet hizim 64 mb sorunsuz.yani cihaziniz komple cokebilir.tecrube ile sabit 2 tane anakart yaktim )
yuksek' Alıntı:Ado hocam selamlar.
Diğer tarafta artık paylaşım yapmıyor olmanız ve konularınızın sahipsiz kalması nedeni ile üzülmüştüm. Burayı dün gece keşfettim. Buradan yeni paylaşımlarınıza ulaşabilmenin sevinci bir yana sizi yeniden gördüğüme gerçekten sevindim.
Tüm emekleriniz için teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylık ve başarılar diliyorum.
Burhan' Alıntı:Ado' Alıntı:17MB130 3.1.9.2.0
mb95 kurtarma diski gönderebilirmisin vestel tv yanlış yazılım yükledim.ışık yanıp sönüyo açılmıyor.
koray52' Alıntı:tesekküerl
Ado' Alıntı:Burhan' Alıntı:mb95 kurtarma diski gönderebilirmisin vestel tv yanlış yazılım yükledim.ışık yanıp sönüyo açılmıyor.
Seri numarası nedir?
Burhan' Alıntı:Ado' Alıntı:Seri numarası nedir?
seri nosu:7059586 300365
yardımcı olurmusun kardeş tv açılmıyor
indiriyorum yüklemeyi şöyle yapıyoruz dimi( tv kablosu çıkıyo flash takılıp tv ok tuşuna basılarak kablo takılıyor.)doğrumuAdo' Alıntı:Burhan' Alıntı:seri nosu:7059586 300365
yardımcı olurmusun kardeş tv açılmıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sonucu bilgi verin ütfen.
Burhan' Alıntı:indiriyorum yüklemeyi şöyle yapıyoruz dimi( tv kablosu çıkıyo flash takılıp tv ok tuşuna basılarak kablo takılıyor.)doğrumuAdo' Alıntı:
FAT32 ile formatlamayı
klasörsüz olarak yazılım dosyalarını belleğe yerleştirmeyi unutmayınız.
gerisi dediğiniz gibi
önceden cvp verdim gözükmüyor.sorun çözüldü kurtarma diskiyle tv açıldı çok teşekkürler ALLAH RAZI olsun.
bide sizden rica etsem seri nosu:7059586 300365 nolu vestel smart tv mb95 güncel yazılım verebilirmisiniz.youtube açılmıyor.servis yazılım atılması gerek dedi de. şuanki versiyonu v.2.2.4t dir.yardımlarınızı bekliyorum