Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203

yefe78' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:
Benim Tv'de de Yok Demişti @Ado Hocam Bende de Yeni Yazılımla Çıkarmı Merak Ettim Açıkcası Bunun Menüde Aktif Pasif Yeri Yokmu Acaba

Yok başkan. İçerik hdr destekli bi formattaysa direk menüde cıkıyor. Bu arada youtubeden hdr video izlediğindede youtube uygulamasında hdr ibaresi çıkıyor

Peki Smart tv Menüsü Sizde LG Gibi Yandanmı açılıyor mb 130 benimde

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Lg ler altta açılır samsunglar yanda çılır diye biliyorum. Benimki altta açılıyor

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:
şimdi kardeş bu 3.6.6.y sürümü 2.faz ı da destekliyormu neden dersen dosyanın üstünde faz3 yazıyor ama benim yüklediğim 3.6.2.g sürümünün dosyazında faz 2 yazıyordu bu konuyu netleştirip yükleyeyim dedim ?

3 e devşirmiş oluyorsunuz zaten ancak çekirdek ile devşirildiğinden dolayı sorun çıkma olasılığı var elbette. Full ikle 3 e devşirilmiş olanlarda dahi güncelleme yaptığımızda çöken ve elimizde kalan tv çok oldu. Bu koşullarda ilk tavsiyemde olduğu gibi yükleme konusunda 3 düşünüp 1 uygulamak en mantıklısıdır :)

3.6.6 y surumunu yukledigimde renklerde asiri kirmizi yada yesillenme iluyor dogal renkler kayboluyor.eski versiyon a donuste ise kart cokuyor kurtarilamiyor .aman dikkat...

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:
3 e devşirmiş oluyorsunuz zaten ancak çekirdek ile devşirildiğinden dolayı sorun çıkma olasılığı var elbette. Full ikle 3 e devşirilmiş olanlarda dahi güncelleme yaptığımızda çöken ve elimizde kalan tv çok oldu. Bu koşullarda ilk tavsiyemde olduğu gibi yükleme konusunda 3 düşünüp 1 uygulamak en mantıklısıdır :)

3.6.6 y surumunu yukledigimde renklerde asiri kirmizi yada yesillenme iluyor dogal renkler kayboluyor.eski versiyon a donuste ise kart cokuyor kurtarilamiyor .aman dikkat...

Kardeşim senin TV mb kaç serisi kaç iç model bilgisi paylaşırmısın renkler gerçekten çok mu kötü Youtube açıldımı peki

M Çevrimdışı

metnar

Yeni Üye
16 Mar 2018
30

Ado' Alıntı:
metnar' Alıntı:
merhaba,

yurtdisindan aldigim Telefunken marka tv`ye (MB82S Anakart) güncel yazilim varmidir acaba?

Güncel sürüm bilgileri;

Çok eski bir sürüm bu.

1.37 yükleyebilirsiniz bu televizyona. Ben yüksek derecede görüntüde iyileşme göreceğinizi şimdiden söyleyebilriim size :ok:

Tesekkürler hocam, yükledim ve oldu :)
Son bir soru, o resimde olan uygulama sürümü halen daha eski v.0.8.5c? O güncellenmedi. Onu nasil yapabiliriz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

metnar' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Çok eski bir sürüm bu.

1.37 yükleyebilirsiniz bu televizyona. Ben yüksek derecede görüntüde iyileşme göreceğinizi şimdiden söyleyebilriim size :ok:

Son bir soru, o resimde olan uygulama sürümü halen daha eski v.0.8.5c? O güncellenmedi. Onu nasil yapabiliriz?

O öyle kalır onda sorun yok, Full ile mi geldiniz çekirdekile mi diye kaynak belirten bir durum. 
Ben dikkate almıyorum orayı :ok:

Fark nasıl sizce?

M Çevrimdışı

metnar

Yeni Üye
16 Mar 2018
30

Ado' Alıntı:
metnar' Alıntı:

O öyle kalır onda sorun yok, Full ile mi geldiniz çekirdekile mi diye kaynak belirten bir durum. 

Fark nasıl sizce?

görüntü kalitesi bariz bir sekilde iyilesti ve dahasi tepkime süresi epey azalmis durumda..
tekrardan tesekkür ederim.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

rammstein63' Alıntı:
mesutank' Alıntı:

Kardeşim senin TV mb kaç serisi kaç iç model bilgisi paylaşırmısın renkler gerçekten çok mu kötü Youtube açıldımı peki

mb 95 ...

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

mesutank' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:
Youtube çalışıyormu bu şeride acaba renkler nasıl gerçekten çok mu kötü

youtube aciliyor .ama yazilim i yuklemeden once siz internet baglantinizi kontrol edin...

Bağlatımı kontrol etmekte kastınız nedir internetim var ama bu 3.6.2 de youtube a girdiğimde böyle bir sayfa yoktur gibi saçma bir cümle çıkıyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

metnar' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Fark nasıl sizce?

görüntü kalitesi bariz bir sekilde iyilesti ve dahasi tepkime süresi epey azalmis durumda..
tekrardan tesekkür ederim.

Tamamdır içimiz rahat o zaman. Ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanınız :ok:

Geri
Üst Alt