Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Thank you for this thread. I was searching for core firmware for mb110. I will try if it works.

reborn76' Alıntı:
Thank you for this thread. I was searching for core firmware for mb110. I will try if it works.

If you give us information after we try, we are rewarded. See you :ok:

ado bey 17MB130 CONNECTED 3.62.4.0
inmiyor erişim izni istiyor bir zahmet onaylayın

wendor11' Alıntı:
ado bey 17MB130 CONNECTED 3.62.4.0
inmiyor erişim izni istiyor bir zahmet onaylayın

Kontrol edermisiniz.

teşekürler olumlu

Merhaba arkadaşlar benim de vestel televizyonum Youtube ye girmeyince buralara kadar geldim sizden ricam benim televizyonun en güncel yazılımı nedir acaba yardımcı olabilir misiniz şuan ki yazılım 2.2.4t olarak görünüyor 
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

rammstein63' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar benim de vestel televizyonum Youtube ye girmeyince buralara kadar geldim sizden ricam benim televizyonun en güncel yazılımı nedir acaba yardımcı olabilir misiniz şuan ki yazılım 2.2.4t olarak görünüyor 

Çok vukuatlı bir sürümdür azizim ellemeyiniz lütfen.

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:

Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim 

rammstein63' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim 

3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım. 

3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :ok:

Ado' Alıntı:

Hocam size zahmet şuraya bir bakar mısınız?
https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-üretimi-tüm-ürünler-için-full-yazılım-talep-konusu.html?pid=20641#pid20641

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:

3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım. 

3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :ok:

Ado bey çekirdek yükler gibi mi yükleyeyim yoksa full yükler gibi mi risk ten kastınız nedir acaba ?

Geri
Üst Alt