Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

R Çevrimdışı

reborn76

Yeni Üye
15 Mar 2018
1
Thank you for this thread. I was searching for core firmware for mb110. I will try if it works.

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14
Merhaba arkadaşlar benim de vestel televizyonum Youtube ye girmeyince buralara kadar geldim sizden ricam benim televizyonun en güncel yazılımı nedir acaba yardımcı olabilir misiniz şuan ki yazılım 2.2.4t olarak görünüyor 

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rammstein63' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar benim de vestel televizyonum Youtube ye girmeyince buralara kadar geldim sizden ricam benim televizyonun en güncel yazılımı nedir acaba yardımcı olabilir misiniz şuan ki yazılım 2.2.4t olarak görünüyor 

Çok vukuatlı bir sürümdür azizim ellemeyiniz lütfen.

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:

Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim 

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rammstein63' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim 

3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım. 

3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :ok:

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:

3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım. 

3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :ok:

Ado bey çekirdek yükler gibi mi yükleyeyim yoksa full yükler gibi mi risk ten kastınız nedir acaba ?

Geri
Üst Alt