reborn76' Alıntı:Thank you for this thread. I was searching for core firmware for mb110. I will try if it works.
wendor11' Alıntı:ado bey 17MB130 CONNECTED 3.62.4.0
inmiyor erişim izni istiyor bir zahmet onaylayın
Ado' Alıntı:wendor11' Alıntı:ado bey 17MB130 CONNECTED 3.62.4.0
inmiyor erişim izni istiyor bir zahmet onaylayın
Kontrol edermisiniz.
mesutank' Alıntı:Ado' Alıntı:Kontrol edermisiniz.
Tesekkürler...
rammstein63' Alıntı:Merhaba arkadaşlar benim de vestel televizyonum Youtube ye girmeyince buralara kadar geldim sizden ricam benim televizyonun en güncel yazılımı nedir acaba yardımcı olabilir misiniz şuan ki yazılım 2.2.4t olarak görünüyor
Ado' Alıntı:rammstein63' Alıntı:Merhaba arkadaşlar benim de vestel televizyonum Youtube ye girmeyince buralara kadar geldim sizden ricam benim televizyonun en güncel yazılımı nedir acaba yardımcı olabilir misiniz şuan ki yazılım 2.2.4t olarak görünüyor
Çok vukuatlı bir sürümdür azizim ellemeyiniz lütfen.
rammstein63' Alıntı:Ado' Alıntı:Çok vukuatlı bir sürümdür azizim ellemeyiniz lütfen.
Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado' Alıntı:
KemalALKIN' Alıntı:Ado' Alıntı:
Hocam size zahmet şuraya bir bakar mısınız?
https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-üretimi-tüm-ürünler-için-full-yazılım-talep-konusu.html?pid=20641#pid20641
Ado' Alıntı:rammstein63' Alıntı:Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım.
3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :