Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
ado hocam ben çekirdek yazılım attığımda tvdeki yazılım bilgisinden üstteki güncelleniyor faklaat altta yazan uygulama sürümü hiç değişmiyor 3.10.0.0 da kalıyor Sorun yaşar mıyım? ürün techwood 49 ultra hd

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

Ado' Alıntı:
KemalALKIN' Alıntı:
Hocam size zahmet şuraya bir bakar mısınız?
https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-üretimi-tüm-ürünler-için-full-yazılım-talep-konusu.html?pid=20641#pid20641

:ok:

Hocam benim tvye hdr yok demiştiniz

en son paylaştığınız Mb130 3.62.4.0 guncellemesini yaptım hdr yayınlar açmaya başladı daha öncede açıyordu ama menüde hdr işareti çıkmıyordu ve görüntü şimdiki gibi kaliteli değildi.0 V3.62.4.0

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Tv süper oldu teşekkürler Ado üstad özellikle HDR olayı bambaşka bişey

https://youtu.be/EFAeda1Rlmc

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:
Ado kardeşim ben bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine 3.6.2g yi yükledim çekirdek yükler gibi ve bir sorun olmadı hatta cihaz çok iyi çalışıyor hatta ekran fotosunu da koyuyorum Youtube bu sürümdede çalışmadı bu sürümün üstü sayılacak bir önerin olursa çok sevinirim 

3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım. 

3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :ok:

şimdi kardeş bu 3.6.6.y sürümü 2.faz ı da destekliyormu neden dersen dosyanın üstünde faz3 yazıyor ama benim yüklediğim 3.6.2.g sürümünün dosyazında faz 2 yazıyordu bu konuyu netleştirip yükleyeyim dedim ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rammstein63' Alıntı:
Ado' Alıntı:
3.6.2.g ve 3.6.2.k sürümlerini yayınlamıştım DH de iken. Ancak 9X lerde süreki gelen sorunlar nedeniyle 9X leri yavaş yavaş azaltıyorum artık bu nedenle bu forumda yayınlamadım. 

3.6.6.y yükleyebilirsiniz lakin 9X ler için her zaman normalden daha yüksek risk olduğunu lütfen unutmayınız. :ok:

şimdi kardeş bu 3.6.6.y sürümü 2.faz ı da destekliyormu neden dersen dosyanın üstünde faz3 yazıyor ama benim yüklediğim 3.6.2.g sürümünün dosyazında faz 2 yazıyordu bu konuyu netleştirip yükleyeyim dedim ?

3 e devşirmiş oluyorsunuz zaten ancak çekirdek ile devşirildiğinden dolayı sorun çıkma olasılığı var elbette. Full ikle 3 e devşirilmiş olanlarda dahi güncelleme yaptığımızda çöken ve elimizde kalan tv çok oldu. Bu koşullarda ilk tavsiyemde olduğu gibi yükleme konusunda 3 düşünüp 1 uygulamak en mantıklısıdır :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

smili72' Alıntı:
ado hocam ben çekirdek yazılım attığımda tvdeki yazılım bilgisinden üstteki güncelleniyor faklaat altta yazan uygulama sürümü hiç değişmiyor 3.10.0.0 da kalıyor Sorun yaşar mıyım? ürün techwood 49 ultra hd

Sorun yok :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

metnar' Alıntı:
merhaba,

yurtdisindan aldigim Telefunken marka tv`ye (MB82S Anakart) güncel yazilim varmidir acaba?

Güncel sürüm bilgileri;

Çok eski bir sürüm bu.

1.37 yükleyebilirsiniz bu televizyona. Ben yüksek derecede görüntüde iyileşme göreceğinizi şimdiden söyleyebilriim size :ok:

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

Ado' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:

3 e devşirmiş oluyorsunuz zaten ancak çekirdek ile devşirildiğinden dolayı sorun çıkma olasılığı var elbette. Full ikle 3 e devşirilmiş olanlarda dahi güncelleme yaptığımızda çöken ve elimizde kalan tv çok oldu. Bu koşullarda ilk tavsiyemde olduğu gibi yükleme konusunda 3 düşünüp 1 uygulamak en mantıklısıdır :)

Peki faz 2 den 3 e çıkınca yükleme işlemi gerçekleşenler oldumu yükleme olmayanlar için bir kurtarma planınız varmıdır acaba ?

U Çevrimdışı

UygunTicaret

Yeni Üye
16 Mar 2018
1

Forum üyelerine merhaba.
Baktım ki bu forumun ismi oldukça geçmeye başladı, ben de üye oldum. :ok:

MB211 yeni sürüm yazılım indirmek için üye oldum.

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

Ado' Alıntı:
yefe78' Alıntı:
Tv süper oldu teşekkürler Ado üstad özellikle HDR olayı bambaşka bişey

https://youtu.be/EFAeda1Rlmc

Ahahaha yorum yaptım videona :jeo:
:) hdr işi hora geçti valla hocam. Tek sorun kaldı o da xvid formatındaki videoları açmıyor. Brripxvid dvdripxvid gibi. Sıkıştırılmış formattaki videolarda desteklenmeyen format diyor. Bunu da dile getirirseniz belki bisonraki sürümde düzeltirler

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203

yefe78' Alıntı:
Ado' Alıntı:

en son paylaştığınız Mb130 3.62.4.0 guncellemesini yaptım hdr yayınlar açmaya başladı daha öncede açıyordu ama menüde hdr işareti çıkmıyordu ve görüntü şimdiki gibi kaliteli değildi.0 V3.62.4.0

Benim Tv'de de Yok Demişti @Ado Hocam Bende de Yeni Yazılımla Çıkarmı Merak Ettim Açıkcası Bunun Menüde Aktif Pasif Yeri Yokmu Acaba

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354

Apollon07' Alıntı:
yefe78' Alıntı:

Benim Tv'de de Yok Demişti @Ado Hocam Bende de Yeni Yazılımla Çıkarmı Merak Ettim Açıkcası Bunun Menüde Aktif Pasif Yeri Yokmu Acaba

Yok başkan. İçerik hdr destekli bi formattaysa direk menüde cıkıyor. Bu arada youtubeden hdr video izlediğindede youtube uygulamasında hdr ibaresi çıkıyor

Geri
Üst Alt