Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

rammstein63' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
youtube aciliyor .ama yazilim i yuklemeden once siz internet baglantinizi kontrol edin...

Bağlatımı kontrol etmekte kastınız nedir internetim var ama bu 3.6.2 de youtube a girdiğimde böyle bir sayfa yoktur gibi saçma bir cümle çıkıyor

cok asiri bir renk bozulmasi yok ama ben biraz takintiliyim renk konusunda.youtube da sorun cikmadi aksine eski versiyona gore daha iyi

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

mesutank' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:
Bağlatımı kontrol etmekte kastınız nedir internetim var ama bu 3.6.2 de youtube a girdiğimde böyle bir sayfa yoktur gibi saçma bir cümle çıkıyor

cok asiri bir renk bozulmasi yok ama ben biraz takintiliyim renk konusunda.youtube da sorun cikmadi aksine eski versiyona gore daha iyi
Son soru olsun yazılımı güncelleme yapar gibi yani menüden  mi yüklediniz yoksa full yükler gibimi yüklediniz yani televizyonun fişini çekip yükler gibimi

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

rammstein63' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Son soru olsun yazılımı güncelleme yapar gibi yani menüden  mi yüklediniz yoksa full yükler gibimi yüklediniz yani televizyonun fişini çekip yükler gibimi

Fisi cekip kumanda dan ok tusu ile...

R Çevrimdışı

rammstein63

Yeni Üye
12 Mar 2018
14

mesutank' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:

Bendeki full yazilim idi .Fisi cekip kumanda dan ok tusu ile...

Bendeki çekirdek di full olanı nasıl bulurum acaba yardımcı olur musunuz sizde var ise link verebilir misiniz hata yapmak istemiyorum

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

mesutank' Alıntı:
rammstein63' Alıntı:
Bendeki çekirdek di full olanı nasıl bulurum acaba yardımcı olur musunuz sizde var ise link verebilir misiniz hata yapmak istemiyorum

Aksam eve gecince yukler size link atarim...ayrica modem den dns degisimini bi deneyin isterseniz
77.88.8.8
77.88.8.1
yandex Hızlı ve güvenli DNS

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

rammstein63' Alıntı:

TV bin mi dns sinimi değiştiriyim bu ne için acaba Youtube için mi

youtube icin modemden degisim yapip modemi yeniden baslatiniz cunki mb 95 cihazimda 3.6.2 h yuklu youtube sorunsuz internet hizim 64 mb sorunsuz.yani cihaziniz komple cokebilir.tecrube ile sabit 2 tane anakart yaktim :))

yuksek Çevrimdışı

yuksek

Aktif Üye
16 Mar 2018
51

Ado hocam selamlar.

Diğer tarafta artık paylaşım yapmıyor olmanız ve konularınızın sahipsiz kalması nedeni ile üzülmüştüm. Burayı dün gece keşfettim. Buradan yeni paylaşımlarınıza ulaşabilmenin sevinci bir yana sizi yeniden gördüğüme gerçekten sevindim. 

Tüm emekleriniz için teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylık ve başarılar diliyorum.

Geri
Üst Alt