Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

Sercan48

Yeni Üye
8 Nis 2018
11
36
Hmm anladığım kadarıyla full yazılım yüklediniz, full yazılımalıyor, çekirdek yazılımda hata veriyor doğru mu anladım?
Mevcut yazılım 45.14.1 iken onu bulunca direkt yükledim acemilik yaptım biraz,şimdide vestel logosundan ileri gitmiyor. Full yazılım baştan yüklemeye çalışmak sorunu çözer mi, ne yapacağımi bilemedim

S Çevrimdışı

Sercan48

Yeni Üye
8 Nis 2018
11
36
S Sercan48 pardon benim hatam, sizin tv hiçç açılmıyor mu şu an? yani logo basıp bunu sürekli tekrar mı ediyor?
Estağfurullah, Şu an hiçbir işlem dahi yapmasam prize takınca tv açılıyor vestel logosu görünüyor bir süre o şekilde duruyor tv kapanıp tekrar açılıyor tekrar logo vs sürekli aynı şey tekrarlanıyor. Tv ile ilgili kontrol edebildiğim bir nokta yok. Güncelleme tamamlanamadi diye düşünüyorum tekrr yazılım güncelleme yapayım diyorum ama değişen birşey yok ne yazık ki

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Estağfurullah, Şu an hiçbir işlem dahi yapmasam prize takınca tv açılıyor vestel logosu görünüyor bir süre o şekilde duruyor tv kapanıp tekrar açılıyor tekrar logo vs sürekli aynı şey tekrarlanıyor. Tv ile ilgili kontrol edebildiğim bir nokta yok. Güncelleme tamamlanamadi diye düşünüyorum tekrr yazılım güncelleme yapayım diyorum ama değişen birşey yok ne yazık ki
Tamam şimdi anladım, sizin nandflash çökmüş, tv brick yani.
Sorun şu ki MB9X lerde kurtulma olasılığı diğer anakartlara nazaran daha düşük

Size başka bir yazılım araştıracağım, bulmayı başarabilirmiyim bilmiyorum arşivimin en derin köşelerine bakacağım artık.

Bu esnada siz full yöntemi ile yükleme yapmıştınız değilmi? Sıralamanızı yazarmısınız rica etsem.

S Çevrimdışı

Sercan48

Yeni Üye
8 Nis 2018
11
36

Size başka bir yazılım araştıracağım, bulmayı başarabilirmiyim bilmiyorum arşivimin en derin köşelerine bakacağım artık.

Bu esnada siz full yöntemi ile yükleme yapmıştınız değilmi? Sıralamanızı yazarmısınız rica etsem.
Evet. Prizden sok, usb tak, ok tuşuna basılı tutarak prize tak hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca bırak şeklinde yapmıştım. İlk defa düzgün şekilde araştırmadan bi is yaptım o da elimde kaldı umarım düzeltebiliriz.

S Çevrimdışı

Sercan48

Yeni Üye
8 Nis 2018
11
36

Merakla bekliyorum güzel haberlerinizi, tekrardan teşekkür ederim.

KaLYo Çevrimdışı

KaLYo

Yeni Üye
9 Nis 2018
33
44
Merhaba Vestel 65ua9650 v0.1.33.11 mb100 mevcut bende yazılım yükseltme yapamıyorum sizin paylaşımınızda mb100 mevcut yükseltme yaptığım zaman içerik olarak ne gibi özellikler eklenir acaba bu konuda bilginizi Paylaşırsanız çok sevinirim. Seri numarasını nerden bakıldığını bilmiyorum Bu konuda destek bekliyorum Teşekkür ederim

750386b8-56f9-41e0-a0fa-85b4216b39cf-jpeg.jpg

S Çevrimdışı

scetin

Yeni Üye
28 Mar 2018
26
66
Hocam merhaba uzun araştırmalarım sonucu 55ud8400 ips ekran olması nedeniyle almaya karar verdim ve siparişini verdim tabii geldiğinde sizinle seri nosunu paylasacam ama sorum sudur ki muhtemelen eski yazılımla gelecek yüklenmesi gereken son güncel yazılım 3.4.7.1.1 olan mi 3.62.4 olan mi çünkü 3.62.4 te youtube netfilixe özel yazıyor

Bir hafta önce aldığım "55ud8400" i kullanmaya başladım. Üzerinde V.3.44.6.0 yazılımla geldi. Konuya yakın olmadığım için henüz güncelleme konularına girmedim. İlk günler görüntü kalitesi beni tatmin etmemişti. Ama giderek alışmaya başladım. Tüplü Vestel den sonra hanım çok beğendi. TRT 4K yayını gerçekten çok güzelmiş. Gelişmelerden yararlanmak için konuyu takip ediyorum. Güle güle kullanın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba Vestel 65ua9650 v0.1.33.11 mb100 mevcut bende yazılım yükseltme yapamıyorum sizin paylaşımınızda mb100 mevcut yükseltme yaptığım zaman içerik olarak ne gibi özellikler eklenir acaba bu konuda bilginizi Paylaşırsanız çok sevinirim. Seri numarasını nerden bakıldığını bilmiyorum Bu konuda destek bekliyorum Teşekkür ederim

Yazılımı nasıl yüklemeye çalıştınız?
Hangi yazılımı yüklemeye çalıştınız?

KaLYo Çevrimdışı

KaLYo

Yeni Üye
9 Nis 2018
33
44
Normal ayarlardan güncelleme tarattıtdım güncelleme göstermiyor du sizin paylaşımınızdan mevcut mb100 yükledim V.2.7.0.0 smart tv kısmında uygulama olarak pek bir fark göremedim bir kaç şeyin versiyonu yükselmiş menü kısmında ufak değişiklik farkettim bir kaç fonksiyon eklenmiş. Peki yükleme yaptım eski versiyona geri çekme yolu varmıştır isteğe bağlı geri çekmek istersem eğer garanti ile alakalı bir durumum olursa diye?

Geri
Üst Alt