K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
adem hocam mb120 lerin en stabil ve en iyi görüntü kalitesi veren yazilim hangisi
Kök yazılımları işletim sistemi, Çekirdek yazılımları da servicepack gibi düşününado üstat, mb100 tv var bu çekirdek yazılımı ve normal yazılımın ne farkı var, ikisinide yüklemek lazımmı siz hangisini tavsiye edersiniz.
Hiç bir model tv de, servis menüde seri numarası görünmemektedir55UA9400 model tv nin seri numarası yazılım içerisinden görünmüyor mu?
vesteldriver sitesinden seri numaranızı girerek yazılım sorgulamışmıydınız?Ado hocam merhaba..HI-LEVEL 48UHL950 cihazım var..MB100 2.15.14 core update yükledim görüntü biraz donuklaştı gibi geldi bana ve tekrar MB100 2.7.0.0 a döndüm..bu yazılımla görüntü daha net.Fakat bu işlemlerden sonra bir gariplik oldu zaman zaman bazı sahnelerde ışıkta azalmalar oluyor anlık yani sonra tekrar eski haline geliyor bazen çok sık oluyor bazen olmuyor bütün ayarları kontrol ettim herşey normal.Bu 2.15.14 yazılımından önce böyle bir sorun yoktu yani 2 yıldır kullanıyorum cihazı bu sebeple full yazılım yüklemek istiyorum..Cihazın seri nosu: 7489275 500755 VPAZ: 20271526 Rica etsem full yazılım linki verebilirmisiniz ? Teşekkür ederim saygılar sevgiler..
adem hocam mb120 lerin en stabil ve en iyi görüntü kalitesi veren yazilim hangisi
vesteldriver sitesinden seri numaranızı girerek yazılım sorgulamışmıydınız?
Saygı bizden değerli kardeşimAdo hocam hayır seri no ile yazılım sorgulatmamıştım uyarınız üzerine sorgulama yaptım ve full yazılımı indirdim İlginize çok teşekkür ederim sevgiler saygılar..
Rica ederimTesekkurler yazilim icin
emeğine sağlık hocam
, benim tv modeli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
.
sn:7694948 600530 VPAZ:20272479
hangi yazılımı yüklemem gerekiyor.
service menüsünde v.3.12.6.0 yazıyor versiyon olarak.
Ado