Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Ado hocam merhaba sıfır aldığım tv de ölü piksel çıkmıştı bana yeni tv göndermişlerdi bu yeni gelen tv değişim ürünü sanırım ondan mo Vestel driver da bir şey çıkmıyor seri nosundan. Tv de hangi panel var acaba müşteri hizmetlerine sordum 3 gün sonra Manisa’dan teknik elaman aradı bilmiyoruz kontrol edebeliceğimiz bir sistem yok dedi

9936364 700001

Hangi panel ve hangi yıl üretimi. İleride full yazılım istesem verebilir misiniz bana değişim ürünü diye yazılım çıkmamazlık yapmaz dimi bir kontrol eder misiniz sonu 00001 diye bitiyor çünkü.9936364 700001

Servis menü ekranı alabilirmiyim bir kod teyit etmem lazım.

Ado hocam smart menünün açılması ve yüklenmesi 2-3 dakikayı buluyor daha önce bu süre daha azdı sebebi ne olabilir. 2.45.70 yazılımı yüklü.

Kota aşımı nedeniyle internet hızı vs düşmüş olmasın ? Bilmiyorum tabi statüyü o nedenle aklıma bu geldi.
Yine de isterseniz 2.45.10.1 ile de deneme yapabilirsiniz.

merhaba
82 ekran tv"lerin kurulumu ücretlimiş bu doğru mu

30 Nisana kadar uzatılmıştı diye hatırlıyorum ancak sonrasında bir çok markada olduğu gibi evet artık bu markada da 32'' ler ücretli statüde yer alacak.

Kota aşımı nedeniyle internet hızı vs düşmüş olmasın ? Bilmiyorum tabi statüyü o nedenle aklıma bu geldi.
Yine de isterseniz 2.45.10.1 ile de deneme yapabilirsiniz.
Hız düşmesi yok 16 Mbit 2.45.10.1 yazılımını görüntü bozulur diye yüklemeye korkuyorum. Şu anda tv görüntüsü mükmmel. Yinede teşekkürler.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sonuç bilgi lütfen.

2 adet uzantısı bin ile biten dosya var 2 sini flas yükleyip güncelleme yaptım başarısız dedi. acaba dosyalardan sadece birimi doğru.yardımcı olurmusun adem hoca. dosyalar mboot.bin ve mb90-en.bin bir bakıp dönüş yapabilirmisin

2 adet uzantısı bin ile biten dosya var 2 sini flas yükleyip güncelleme yaptım başarısız dedi. acaba dosyalardan sadece birimi doğru.yardımcı olurmusun adem hoca. dosyalar mboot.bin ve mb90-en.bin bir bakıp dönüş yapabilirmisin
usb auto update?

Servis menü ekranı alabilirmiyim bir kod teyit etmem lazım.
Buyur hocam

d9e88029-8e37-4c74-941b-cdb650037362-jpeg.jpg

Anlamadim

Adem hoca anlamadim dediğini flash bellegi format atıp gönderdiğiniz yazilim icinden cikan dosyalari yukleyip tv ye takip guncelle dedim hiç baslamadan guncelleme başarısız uyarisi verdi.

Yani siz iki dosyadan bahsediyosunuz ancak benim size yolladığım RAR içerisinde 3 unsur var, bunlardan bir tanesi (En sonuncu) usb auto update, onu ne yaptınız demek istiyorum.

Çıkan hata resimde

20180318_202341-1-jpg.jpg

Yani siz iki dosyadan bahsediyosunuz ancak benim size yolladığım RAR içerisinde 3 unsur var, bunlardan bir tanesi (En sonuncu) usb auto update, onu ne yaptınız demek istiyorum.

Onu yazmamisim oda var 3 dosya attim verdiği hata resim gönderdim.bu arada mb90 diye dosya varya benim tv de mb95 geçiyo?

Geri
Üst Alt