giyotin44' Alıntı:Adem bey UD9300 ile UD9400 arasındaki fark nedir acaba.Rica etsem bu iki modelin panel ve anakart bilgilerini paylaşırmısınız.
sizemore' Alıntı:Ado hocam regal 49r8560u modelinde real vision açma ya da kapama kısmını bulamadım ya da var mi bir de görüntü çok soluk bunun bir çaresi var mi
giyotin44' Alıntı:Adem bey UD9300 ile UD9400 arasındaki fark nedir acaba.Rica etsem bu iki modelin panel ve anakart bilgilerini paylaşırmısınız.
barbarosso' Alıntı:config-- smartmenü-menüitemsupport-netflixenabled yolu da var inceleyince; isterseniz bu değeri de false den true ya çevirin.canberkh' Alıntı:malesef olmadı kapatınca yukleniyorgibi oluyor yanıp sönüyor açınca yüklenmemiş oluyor gelmiyor uyguluma
belki anakartların eski versiyonlularında destek kalkmıştır.bilemiyorum .benim anakart mb120
kaya.cihat92' Alıntı:2.45.70 güncellemesi renkler parlaklik canlilik gibi gorüntüyle ilgili ayarlara dogrudan katki yapmakta tv 2 tık kaliteli hale geldi
kaya.cihat92' Alıntı:adem hocam senin burda bulunduğun paylasımları kullanicalara kattığın artılari.vestel katmiyor acıkçası yani urün satısından sonra güncelleme v.s paylasmaz. cok merak ediyorum sorması ayıp olmazsa vestel sana bi katkıda bulunuyomu maddi olarak.
kaya.cihat92' Alıntı:2.43.20 yazılımında smart performansı artmıstı.puhu tv vewd v.s uygulamalar gelmisti.2 45.70 de direk görüntüde iyilestirmeler yapilmiş. ayrica 2.45.70 den once usb den film izlerken sanki kasma oluyodu takilmalar oluyodu.dün 3 gb lık 720p cözünurlüklü yol arkadasımı izledim usb ile 10 numara görüntüsü vardı takilma donma v.s olmadı hic
Ado' Alıntı:kaya.cihat92' Alıntı:2.45.70 güncellemesi renkler parlaklik canlilik gibi gorüntüyle ilgili ayarlara dogrudan katki yapmakta tv 2 tık kaliteli hale geldi
Kimseyi olumlu veya olumsuz etkilememek adına ben çekirdek yazılımları sadece paylaşıyor ve yorum yapmıyorum. Lakin bu güne kadar yayınlanan her yazılımda mutlaka kayda değer değişiklikler gördük.
Bu anlamda ben de emek veren mühendis kardeşlerimize teşekkür ediyorum :
Ado' Alıntı:kaya.cihat92' Alıntı:2.45.70 güncellemesi renkler parlaklik canlilik gibi gorüntüyle ilgili ayarlara dogrudan katki yapmakta tv 2 tık kaliteli hale geldi
Kimseyi olumlu veya olumsuz etkilememek adına ben çekirdek yazılımları sadece paylaşıyor ve yorum yapmıyorum. Lakin bu güne kadar yayınlanan her yazılımda mutlaka kayda değer değişiklikler gördük.
Bu anlamda ben de emek veren mühendis kardeşlerimize teşekkür ediyorum :