Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,485
Cihazınızda güncel yazılım yüklü
Cihazınızda güncel yazılım yüklü
Dear Member;
We had to close the software of MB9X motherboards, which succumbed to the developing technology, due to the increased risk of your motherboards crashing with the latest developments. For now, I just leave the MB97 and MB98 software open. Other than that, the core software will not be shared for the 9X generation from now on. We hope that you will understand this decision we have taken because we foresee possible unjust treatment.
TF Management.
17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Dear Member;
We had to close the software of MB9X motherboards, which succumbed to the developing technology, due to the increased risk of your motherboards crashing with the latest developments. For now, I just leave the MB97 and MB98 software open. Other than that, the core software will not be shared for the 9X generation from now on. We hope that you will understand this decision we have taken because we foresee possible unjust treatment.
TF Management.
17MB91 3.3.8.c Stable version
Dear Member;
TF Management.
17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L
Dear Member;
TF Management.
17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n
Dear Member;
TF Management.
17MB96_3.7.6.S
Dear Member;
TF Management.
17MB97-98 update
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bu güncellemeyi ben yükledim aslındaCihazınızda güncel yazılım yüklü
Bu güncellemeyi ben yükledim eski fabrika çıkışlı yazılım daha iyiydi bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz.
cihazın fişini çekip 1 dakika bekletikten sonra tekrar takıp çalıştırın.Merhaba ,
50R754UA9 Regal android tv için dün Android 11 yazılımı ana menüde görülünce güncelle dedim, güncelleme sonrası tv açılınca logo ve android yazılarından kısa süre sonra ses var görüntü yok , açılışta herşey normal ama açıldıktan sonra ses var görüntü yok, bu durumda iken kanal değiştirince kanal bilgisi anlık görülüyor kanal değişiyor ama yine ses var görüntü yok,
şöyle söyleyim bu işten fazla anlamıyorum kusura bakma formda bakıp yapacagımKonu adına bakarsanız FULL diye yazmakta siz güncelleme yazılımı istiyorsunuz yani şu konuya yazmalısınız.
ayrıca bir zahmet konuların 1. mesajını bir okuyun ne olmuş ne bitmiş ne istenmiş
Bana ayakkabı lazım diyerek mağazaya dalıyorsunuz.
Numara, renk, model bilgisi vermeden size yardımcı olmamızı istiyorsunuz.
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Bizde forumu düzenli tutmaya çalışıyoruz ki aradığınızı kolaylık bulasınız diye.şöyle söyleyim bu işten fazla anlamıyorum kusura bakma formda bakıp yapacagım
Çok teşekkür ederim. Güncellemeleri yapmadan önce uzun uzun detaylı temizlik yapmıştım fakat olmadı. Birde tek sıkıntı bu değildi aynı zamanda televizyon kendi kendine kapanıyor bazan tekrar açılıyor bazanda hiç açılmadan kilitlenip kalıyordu. Güncellemeyi aynı zamanda bunun için istemiş ve yapmıştım.Tozdan, nemden veya zamanla oksitlenmeden dolayı 3.5 mm jack girişi portları kısa devre yapmış olabilir. Dolayısıyla cihaz kısa devreden dolayı jack takılı gibi algılıyor ve sesi kesiyordur. Yazılım isteği sırasında problemin ne olduğunu da paylaşmanızı istememizin yegane sebebi bu. Önce bunu belirtmiş olsaydınız ona göre yönlendirme yapılırdı. Anakarttaki 3.5 mm jack bağlantısına kadar tüm yolun kontrol edilip temizlendikten sonra kontrol edilmesi uygun olur.
Rica ederiz. Bağlantı noktalarındaki oksitlenme kaynaklı kısa devre bazen yalnızca temizlikle ortadan kalkmayabilir. Port değişimine ya da lehim tzelenmesine, devre düzeyinde temizliğe ihtiyaç duyabilir. Sanıyorum kapanıp açılmayla ilgili problem ortadan kalktı.Çok teşekkür ederim. Güncellemeleri yapmadan önce uzun uzun detaylı temizlik yapmıştım fakat olmadı. Birde tek sıkıntı bu değildi aynı zamanda televizyon kendi kendine kapanıyor bazan tekrar açılıyor bazanda hiç açılmadan kilitlenip kalıyordu. Güncellemeyi aynı zamanda bunun için istemiş ve yapmıştım.
Evet, kapanıp açılma problemi düzeldi, tekrar teşekkür ederim. Birde oksitlenmelerde en uygun temizlik malzemesi nedir acaba. Ben pas sökücü kullanıyorum yanlış mı yapıyorum, başka bir alternatif mi kullanmalıyım, bu konuda da bir tavsiyeniz olursa çok memnun olurum.Rica ederiz. Bağlantı noktalarındaki oksitlenme kaynaklı kısa devre bazen yalnızca temizlikle ortadan kalkmayabilir. Port değişimine ya da lehim tzelenmesine, devre düzeyinde temizliğe ihtiyaç duyabilir. Sanıyorum kapanıp açılmayla ilgili problem ortadan kalktı.
Devre düzeyinde müdahaleye hakim değilseniz özellikle baskılı devreler üzerinde kullanmamak üzere wd40. Çünkü WD40' ın yağ içeriği ve silikon içeriği baskılı devre içine nüfuz etmiş nemin uzaklaşmasını engelliyor. Film katman oluşturuyor. Bu da uzun vadede baskılı devre elemanlarına zarar veriyor. Onun dışında yağlı, tozlu bölgelerde isopropanol özellikle yüksek yağ çözücü özelliği ile işe yarar.Evet, kapanıp açılma problemi düzeldi, tekrar teşekkür ederim. Birde oksitlenmelerde en uygun temizlik malzemesi nedir acaba. Ben pas sökücü kullanıyorum yanlış mı yapıyorum, başka bir alternatif mi kullanmalıyım, bu konuda da bir tavsiyeniz olursa çok memnun olurum.
Ben de wd40 kullandım, mesajı yazarken marka adı aklıma gelmemişti )Devre düzeyinde müdahaleye hakim değilseniz özellikle baskılı devreler üzerinde kullanmamak üzere wd40. Çünkü WD40' ın yağ içeriği ve silikon içeriği baskılı devre içine nüfuz etmiş nemin uzaklaşmasını engelliyor. Film katman oluşturuyor. Bu da uzun vadede baskılı devre elemanlarına zarar veriyor. Onun dışında yağlı, tozlu bölgelerde isopropanol özellikle yüksek yağ çözücü özelliği ile işe yarar.
Birincisi mesajınızı küçük harflerle düzeltin. İkincisi 2019' dan itibaren üyemizsiniz. Mesajı yazdığınız konunun ilk mesajını LÜTFEN okuyun. Linklerde ya da dosyalarda sorun yok bilgilerinize...MERHABA MB211 ICIN GUNCELLEME YAZILIMI GEREKLI LINKTEN HATA VERIYOR INDIREMEDIM CIHAZ TOSHIBA MB211 DIR YARDIMLARINIZI RICA EDER IYI CALISMALAR DIELRIM