Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

H Çevrimdışı

herus31

Yeni Üye
1 Tem 2023
7
17
Ayar menülerinde kurulum bölümünde ilk kurulum var. Onu seçerseniz her şeyi silecek satın alınmış olduğu ilk günkü ayarlara dönecek yazılım sonrası bunu yapmanız lazım sonrasında yeniden kanalları bulacaksınız resim ses Işık ayarlarını yapacaksınız.
tamam hocam bu bildirimdeki yazilimi yuklersem herhangi bir cokme olmaz dimi elektrik kesilmez ise ve flashi bicimlendir yapip fat32 yapiyorum sonra sadece o dosyayi koyuyorum zipten cikarip

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
tamam hocam bu bildirimdeki yazilimi yuklersem herhangi bir cokme olmaz dimi elektrik kesilmez ise ve flashi bicimlendir yapip fat32 yapiyorum sonra sadece o dosyayi koyuyorum zipten cikarip
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor birebir uygulayın YouTube açılacak

Yazılım yükleme hangi yapıda olursa olsun risklidir. Elektrik kesilir, voltaj dalgalanması olur fark edemezsiniz. Bunlar yükleme notlarımızda her zaman "Kullanıcı sorumluluğundadır." şeklinde belirttiğimiz durumlardır. Onun dışında yazılımın kendisinden kaynaklanan bir problem yaşamazsınız çünkü yazılımlar ürünün orijinal yazılımlarıdır.

Yazılımı yükleme amacınız Youtube' un açılması ise çözülür. Ancak alttaki mesajda belirttiğiniz "Google üzerinden netflix açmak" gibi konularda çok fazla çözüm üretilmeyebilir. Çünkü bu anakartlar zaten üretiminin üzerinden uzun zaman geçmiş anakartlardır. Donanımın yetersizliğini sadece yazılımla tamamen düzeltebilmek mümkün olmadığı için ekstrem ihtiyaçlarda bir android box ilavesi daha mantıklı olacaktır.

sayı tuşları tam calismiyomus hocam iyi cokturunce girdi menuye peki yazilim yukseltince youtubeda vs hizlanma olur mu googledan netflixe girebilir miyim

IMG_20230701_113336.jpg

doğru yazılımı atmaya calisirsam sorun olmaz yani dimi müşteri hizmetlerine sordugumda guncel yazilim yok dediler

H Çevrimdışı

herus31

Yeni Üye
1 Tem 2023
7
17
Yazılım yükleme hangi yapıda olursa olsun risklidir. Elektrik kesilir, voltaj dalgalanması olur fark edemezsiniz. Bunlar yükleme notlarımızda her zaman "Kullanıcı sorumluluğundadır." şeklinde belirttiğimiz durumlardır. Onun dışında yazılımın kendisinden kaynaklanan bir problem yaşamazsınız çünkü yazılımlar ürünün orijinal yazılımlarıdır.

Yazılımı yükleme amacınız Youtube' un açılması ise çözülür. Ancak alttaki mesajda belirttiğiniz "Google üzerinden netflix açmak" gibi konularda çok fazla çözüm üretilmeyebilir. Çünkü bu anakartlar zaten üretiminin üzerinden uzun zaman geçmiş anakartlardır. Donanımın yetersizliğini sadece yazılımla tamamen düzeltebilmek mümkün olmadığı için ekstrem ihtiyaçlarda bir android box ilavesi daha mantıklı olacaktır.
anladım hocam netflix gelir mi peki smart tv menusune

B Çevrimdışı

barbarossa

Yeni Üye
1 Tem 2023
6
55
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi bayramlar.

Vestel 22' 10098315 MB82S Yazılım güncellemeye ihtiyacım var yardımcı olobilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

vestel-22-ekran-tv-teknik-bilgi.jpg

B Çevrimdışı

barbarossa

Yeni Üye
1 Tem 2023
6
55
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yazılımı yükledikten sonra sonucu yazın.

By_Trol destek ve de bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim dosyayı indirip güncellemeyi yaptım. Fakat televizyondaki sorun devam ediyor. Sıkıntı yazılımla alakalı değil sanki. Televizyonu açtığımda ses direk kulaklığa bağlanıyor, oysa fiziki olarak herhangi bir kulaklık takılı değil tv'ye, dolayısıyla da dışarıya ses vermiyor hoparlörler maalesef.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
By_Trol destek ve de bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim dosyayı indirip güncellemeyi yaptım. Fakat televizyondaki sorun devam ediyor. Sıkıntı yazılımla alakalı değil sanki. Televizyonu açtığımda ses direk kulaklığa bağlanıyor, oysa fiziki olarak herhangi bir kulaklık takılı değil tv'ye, dolayısıyla da dışarıya ses vermiyor hoparlörler maalesef.
Tozdan, nemden veya zamanla oksitlenmeden dolayı 3.5 mm jack girişi portları kısa devre yapmış olabilir. Dolayısıyla cihaz kısa devreden dolayı jack takılı gibi algılıyor ve sesi kesiyordur. Yazılım isteği sırasında problemin ne olduğunu da paylaşmanızı istememizin yegane sebebi bu. Önce bunu belirtmiş olsaydınız ona göre yönlendirme yapılırdı. Anakarttaki 3.5 mm jack bağlantısına kadar tüm yolun kontrol edilip temizlendikten sonra kontrol edilmesi uygun olur.

Geri
Üst Alt