Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.49FB7500 modeli için güncelleme alabilir miyim, Güncelleme sonucunda ürün hasar alır mı?
Güncellemeyi yükledim teşekkür ederim, amazon prime video gelir ümidiyle yüklemiştim blu tv eklenmiş ama prime video eklememizin bir yolu var mıdır acaba?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
hocam 4725 yapiyorum hic bir sey olmuyorYAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
ve aciklayabilirmisin hangi durumlarda cokme vs olurhocam 4725 yapiyorum hic bir sey olmuyor
Yanlış yazılımda yükleme yaparken elektrik kesilirse çöker bu arada uzaktan kumandanın menü tuşunun çalıştığından emin olun.hocam 4725 yapiyorum hic bir sey olmuyor
ve aciklayabilirmisin hangi durumlarda cokme vs olur
doğru yazılımı atmaya calisirsam sorun olmaz yani dimi müşteri hizmetlerine sordugumda guncel yazilim yok dedilersayı tuşları tam calismiyomus hocam iyi cokturunce girdi menuye peki yazilim yukseltince youtubeda vs hizlanma olur mu googledan netflixe girebilir miyim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor birebir uygulayın YouTube açılacaksayı tuşları tam calismiyomus hocam iyi cokturunce girdi menuye peki yazilim yukseltince youtubeda vs hizlanma olur mu googledan netflixe girebilir miyim
doğru yazılımı atmaya calisirsam sorun olmaz yani dimi müşteri hizmetlerine sordugumda guncel yazilim yok dediler
hocam elektrik kesilmezse herhangi bir sorun cikmaz dimi ve tvyi ilk kuruluma donderme nedir?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor birebir uygulayın YouTube açılacak
yazılım denedim tv açıldı çok teşekkürler By_Trol ustam.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Rica ederim.
Ayar menülerinde kurulum bölümünde ilk kurulum var. Onu seçerseniz her şeyi silecek satın alınmış olduğu ilk günkü ayarlara dönecek yazılım sonrası bunu yapmanız lazım sonrasında yeniden kanalları bulacaksınız resim ses Işık ayarlarını yapacaksınız.hocam elektrik kesilmezse herhangi bir sorun cikmaz dimi ve tvyi ilk kuruluma donderme nedir?
ustam bu modele en güncel hangi yazılım yüklerim onu versende yükleyim,Rica ederim.
YAPMANIZ GEREKENLERustam bu modele en güncel hangi yazılım yüklerim onu versende yükleyim,
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin