cihazda ki sorun nedir.?
Yazılımını almam mümkün mü?
mb98 lınk nereden indirebilirimYazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Tv deki sorun nedir?mb98 lınk nereden indirebilirim
YOTUB VEİOD ACILMIYOR YAZILIM YUKLEMEM LAZIMIS LİNK BULAMIYORUM MB98 BENIMKITv deki sorun nedir
Tv marka nedir?YOTUB VEİOD ACILMIYOR YAZILIM YUKLEMEM LAZIMIS LİNK BULAMIYORUM MB98 BENIMKI
Marka Vestel mi?YOTUB VEİOD ACILMIYOR YAZILIM YUKLEMEM LAZIMIS LİNK BULAMIYORUM MB98 BENIMKI
EVETMarka Vestel mi?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Link dosya indirdım ama usb nasıl aktarılıyor onu bılmıyorumYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
nasıl aktarmam lazım onları bılmıyorumLink dosya indirdım ama usb nasıl aktarılıyor onu bılmıyorum
Yazılımı indirdiğiniz bölümde açıklaması var birebir uygulayın buraya da yazdım.Link dosya indirdım ama usb nasıl aktarılıyor onu bılmıyorum
nasıl aktarmam lazım onları bılmıyorum
Sorumluluk tamamen sizdedir.Link dosya indirdım ama usb nasıl aktarılıyor onu bılmıyorum
nasıl aktarmam lazım onları bılmıyorum