S
saliheren6780
Yeni Üye
- 16 Nis 2023
- 12
- 35
selam ustam full yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yazılımı yükledikten sonra sonucu yazın.
bu televizyon için gücelleme yazılımı lazım indirebilmek için yetki verir misiniz
Save the panel profile (Vestel Toolbox) and see there if the Netflix function is active.Thnx, yokoono about the software my tv finally has been rectified with your full software VESTEL_17MB130_full_V3.62.73_RECOVERY
but netflix doesn't work at all while internet connection and YouTube app are ok !
Do you have any solution fix for Netflix?
yazılım için teşekkürler güncelleme sonrası hiç açılmayan youtube videları açılmaya başladı. ama genede youtube menüsünde ve geçişlerde istenilen akıcılık yok geçişler takılarak ve yavaş sebebi de donanımsal diye düşünüyorum .Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yazılımı yükledikten sonra sonucu yazın.
Bu tvyi Destekleyen bir yazılım yok mu acaba? Varsa eğer bana da yetki verir misiniz?Hocam sabahtan beri uğraşıyorum, kaynak dosyasını gönderirseniz halledeceğim
Hocam sabahtan beri uğraşıyorum, kaynak dosyasını gönderirseniz halledeceğim
Ustalar selamun aleyküm, bir tek bu sitede buldum istediğim yazılımı. Ama indirebilmem için de sizden istmemem gerekiyormuş sanırım. Yukarıda istedim bir geri dönüş olmadı. Yanlış bir şey yaptıysam söyleyin lütfen.Bu tvyi Destekleyen bir yazılım yok mu acaba? Varsa eğer bana da yetki verir misiniz?
Yazılım indirme sadece izne tabidir. Uygun oldukça mesajları kontrol ediyor ve arşivimizde varsa yazılımı veriyoruz.Ustalar selamun aleyküm, bir tek bu sitede buldum istediğim yazılımı. Ama indirebilmem için de sizden istmemem gerekiyormuş sanırım. Yukarıda istedim bir geri dönüş olmadı. Yanlış bir şey yaptıysam söyleyin lütfen.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Bu tvyi Destekleyen bir yazılım yok mu acaba? Varsa eğer bana da yetki verir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.17MB211 V0 VERSİYON GÜNCELLEME
ŞUAN V.0.69.2.0 yüklü son güncel yazılımı arıyorum. teşekkürler.