Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,485
3 farklı konuya ve bana DM atarak aynı yazılım istemişsiniz.
full yazılım 17 mb 140 tc
Bu sabırsızlığın sebebi nedir sizlere borcumuz varda biz mi bilmiyoruz.!
Saygı göstermeyen saygı göremez.
3 farklı konuya ve bana DM atarak aynı yazılım istemişsiniz.
full yazılım 17 mb 140 tc
Hocam selamünaleyküm Vestel 17 MB 211 s anakart lı TV kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor ekranda tepkime yok bir yardımcı olursanız teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.Hocam selamünaleyküm Vestel 17 MB 211 s anakart lı TV kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor ekranda tepkime yok bir yardımcı olursanız teşekkürler
Selamünaleyküm ustacığım maalesef olmadı download moda geçiyor ama yazılım almıyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
Donanımsal arıza vardır.Selamünaleyküm ustacığım maalesef olmadı download moda geçiyor ama yazılım almıyor
Bende size uyarı notu yazmıştım. Mesajı tekrarlamanız spam mesaja girer. Mevcut mesajınıza cevap bekleyin demiştim.Hocam bende yazmıştım fakat görmemişsiniz galiba. teşekkürler şimdiden.
Kusura bakmayın hocam ilk defa kullanıyorum siteyi fazla bilmiyorum bildirimleri falan. Peki ben şimdi benim televizyonunda exxen Disney vs. İzlemek için farklı bi yazılım falan yükleyebilir miyim? Teşekkürler.
Teşekkürler kolay gelsinDonanımsal arıza vardır.
Estağfurullah. Spam mesaj aynı mesaj içeriğini birden fazla alana sürekli yazmaktır ve bunun yalnızca bizim forumumuz özelinde değil tüm mesajlaşma platformlarında cezai yaptırımı vardır.Kusura bakmayın hocam ilk defa kullanıyorum siteyi fazla bilmiyorum bildirimleri falan. Peki ben şimdi benim televizyonunda exxen Disney vs. İzlemek için farklı bi yazılım falan yükleyebilir miyim? Teşekkürler.
Evet malesef android TV değil. İlgilendiğiniz için teşekkürler kolay gelsin.Estağfurullah. Spam mesaj aynı mesaj içeriğini birden fazla alana sürekli yazmaktır ve bunun yalnızca bizim forumumuz özelinde değil tüm mesajlaşma platformlarında cezai yaptırımı vardır.
Sorunuza gelince; Söz konusu platformlarla ilgili benim bildiğim kadarıyla Vestel smart TV' lerde herhangi bir gelişme olmadı. Dolayısıyla söz konusu platformları izlemek için en uygun yöntem harici bir android box edinmenizdir. TV' nizin smart özellikli olup, Android olmadığını varsayarak söylüyorum.
Mesajini çekirdek yazılımı konusuna taşınmıştır.!
Arkadaşlar bu tv İçin YouTube yazılımı varmı dır teşekkürler