Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
WhatsApp-Gorsel-2023-06-21-saat-22.02.035ef9eb7836a8a0df.jpg

full yazılım 17 mb 140 tc
3 farklı konuya ve bana DM atarak aynı yazılım istemişsiniz.

Bu sabırsızlığın sebebi nedir sizlere borcumuz varda biz mi bilmiyoruz.!

Saygı göstermeyen saygı göremez.

E Çevrimdışı

eneskarmeb

Yeni Üye
22 Haz 2023
3
24
Merhaba

Merhaba. Televizyonumun yazılımını güncelleştirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler

IMG_20230622_234203787de9e7fcfa0535.jpg

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam bende yazmıştım fakat görmemişsiniz galiba. teşekkürler şimdiden.

IMG_20230622_2342012def1a6ce73d0478.jpg
Bende size uyarı notu yazmıştım. Mesajı tekrarlamanız spam mesaja girer. Mevcut mesajınıza cevap bekleyin demiştim.

Ben mevcut yazılımın en güncel sürüm olduğunu görüntülüyorum. Bir farklılık olması ihtimaline karşı By_Trol By_Trol , Sota Sota üstadlar.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

eneskarmeb

Yeni Üye
22 Haz 2023
3
24
Bende size uyarı notu yazmıştım. Mesajı tekrarlamanız spam mesaja girer. Mevcut mesajınıza cevap bekleyin demiştim.

Ben mevcut yazılımın en güncel sürüm olduğunu görüntülüyorum. Bir farklılık olması ihtimaline karşı By_Trol By_Trol , Sota Sota üstadlar.
Kusura bakmayın hocam ilk defa kullanıyorum siteyi fazla bilmiyorum bildirimleri falan. Peki ben şimdi benim televizyonunda exxen Disney vs. İzlemek için farklı bi yazılım falan yükleyebilir miyim? Teşekkürler.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kusura bakmayın hocam ilk defa kullanıyorum siteyi fazla bilmiyorum bildirimleri falan. Peki ben şimdi benim televizyonunda exxen Disney vs. İzlemek için farklı bi yazılım falan yükleyebilir miyim? Teşekkürler.
Estağfurullah. Spam mesaj aynı mesaj içeriğini birden fazla alana sürekli yazmaktır ve bunun yalnızca bizim forumumuz özelinde değil tüm mesajlaşma platformlarında cezai yaptırımı vardır.

Sorunuza gelince; Söz konusu platformlarla ilgili benim bildiğim kadarıyla Vestel smart TV' lerde herhangi bir gelişme olmadı. Dolayısıyla söz konusu platformları izlemek için en uygun yöntem harici bir android box edinmenizdir. TV' nizin smart özellikli olup, Android olmadığını varsayarak söylüyorum.

E Çevrimdışı

eneskarmeb

Yeni Üye
22 Haz 2023
3
24
Estağfurullah. Spam mesaj aynı mesaj içeriğini birden fazla alana sürekli yazmaktır ve bunun yalnızca bizim forumumuz özelinde değil tüm mesajlaşma platformlarında cezai yaptırımı vardır.

Sorunuza gelince; Söz konusu platformlarla ilgili benim bildiğim kadarıyla Vestel smart TV' lerde herhangi bir gelişme olmadı. Dolayısıyla söz konusu platformları izlemek için en uygun yöntem harici bir android box edinmenizdir. TV' nizin smart özellikli olup, Android olmadığını varsayarak söylüyorum.
Evet malesef android TV değil. İlgilendiğiniz için teşekkürler kolay gelsin.

Geri
Üst Alt