B
Bymurat3536
Yeni Üye
- 26 Haz 2023
- 3
- 40
Yazılım sorunsuz yüklendİ ve çalıştı. TeşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
Yazılım sorunsuz yüklendİ ve çalıştı. TeşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor. Yükleme sonrası sonucu yazın.
Rica ederim televizyonun ledleri de arızalı değiştirme zamanı gelmiş.17MB211 V0 VERSİYON GÜNCELLEME
ŞUAN V.0.69.2.0 yüklü son güncel yazılımı arıyorum. teşekkürler.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
32sd5100 - 17mb82s kurtarma yazılımı ihtiyaç.iyi çalışmalar cümleten
Evet doğru ledler bitik servis sırasındayımRica ederim televizyonun ledleri de arızalı değiştirme zamanı gelmiş.
Ustam TV açıldı fakat uydu ve ses iptal uydulusu mevcutmu.tşkler şimdidenYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Kurtarma yazılımı vermiştim uydulu veya uydusuz alakası yok kurtarma yazılımı televizyonun çalışmasını sağlar.Ustam TV açıldı fakat uydu ve ses iptal uydulusu mevcutmu.tşkler şimdiden
MerhabaMerhaba mb100 güncel yazılım var mı
güncelleme yazılımı verildi. Gelen bildirimi takip edin.merhaba. mb110 v.2.32.0.0 mevcut sürümüm. yazılım indirmek istiyorum.
vestel led 43fb7500 mb110 v.2.32.0.0 sürümü olan tv' mde iphone ile ekran yansıtma saglayamıyorum lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekür ederim
Allah razı olsun çalıştı iyi bayramlargüncelleme yazılımı verildi. Gelen bildirimi takip edin.
güle güle kullanın. iyi bayramlar.Allah razı olsun çalıştı iyi bayramlar
1. Mesaj okuyup uygun formatta yazılım isterseniz tabiki.MB110 Carbon en son cekirdek yazilim rica edebilir miyim?