slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Resmini eklediğiniz tv nin yazılımı güncel arkadaşınızın tv sinin ana kartı farklıdır.Selamlar.
Elimde 55UHL960 Model bir tv bulunmakta 2-3 yıldır kullanmaktayım. Arkadaşımda 50UHL670 modeli var benim tvmden çok daha seri menü geçişleri vs olduğunu gördüm. Benim 960 modelimde örneğin netflixte film seçmek için kaydırma yaparken 2 3 saniye bekliyor. Normal menüsüde çok yavaş sanki kasıyor gibi. İlk günden beri bu şekilde. Çözümü nedir. Bir kaç fotoğraf ekledim. Abilerim kardeşlerim. Sorumluluk bana ait. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri paylaşın. Foruma yeni üye olan kullanıcılara bu bilgilendirmeyi yazıyoruz ama 2018' de üye olup forumdaki konuları okumuyor olmanız...17mb82s uydusuz kart için kurtarma yazılımı nı indirebilmek için yetki verir misiniz
üsdat elimde ki herhangi bir tv üzerinde takılı olmayan 17mb82 uydusuz kartı kurtarma yazılımı aracılığıyla faaliyete geçirip başka bir tv ye takacağım için gerekli olan uydusuz kurtarma yazılımını istemiştim kart elimde boşta duran bir kart olduğundan gerekli olan tek bilgiyi paylaştım zaten .Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri paylaşın. Foruma yeni üye olan kullanıcılara bu bilgilendirmeyi yazıyoruz ama 2018' de üye olup forumdaki konuları okumuyor olmanız...
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.üsdat elimde ki herhangi bir tv üzerinde takılı olmayan 17mb82 uydusuz kartı kurtarma yazılımı aracılığıyla faaliyete geçirip başka bir tv ye takacağım için gerekli olan uydusuz kurtarma yazılımını istemiştim kart elimde boşta duran bir kart olduğundan gerekli olan tek bilgiyi paylaştım zaten .
üsdat elimde ki herhangi bir tv üzerinde takılı olmayan 17mb82 uydusuz kartı kurtarma yazılımı aracılığıyla faaliyete geçirip başka bir tv ye takacağım için gerekli olan uydusuz kurtarma yazılımını istemiştim kart elimde boşta duran bir kart olduğundan gerekli olan tek bilgiyi paylaştım zaten .
Yazılım bu kez verildi. Boşta duran karta yazılım istediniz. Ancak kartın görselini paylaşmadınız. Takacağınız TV ile panel uyumsuzluğu var ise tekrar panel dosyası isteyeceksiniz. Sonuçta yazılım yükleme için yine kartı bir yere montaj işlemi yapılması gerekecek ki (Eğer dump işlemi ya da eeprom yazma yapmıyorsanız.) yine panel uyumu v.b. durumlar söz konusu olacak. Ya da biz yazılımların yeni arşiv oluşturulması için, başka ortamlarda paylaşılmaması için kontrol sağlayamayacağız.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.
merhaba toshıba tv ye vestel logolu kart taktım toshıba logosu nette bulamadım buldugum logolar goruntu cok bozuk olarak cıkıyor yardımcı olabılırmısınız bana da rıca etsem
Birincisi mesajınızı küçük harflerle düzeltin. İkincisi 2019' dan itibaren üyemizsiniz. Mesajı yazdığınız konunun ilk mesajını LÜTFEN okuyun. Linklerde ya da dosyalarda sorun yok bilgilerinize...
Öncelikle mesajınızda gerekli düzenlemeyi yaptığınız için teşekkür ederiz. Şimdi konunun ilk mesajını okuyun ve değişen kartlar, panel etiket görseli gibi bilgileri paylaşarak yazılımın sizinle paylaşılmasını bekleyin. Teşekkürler.
Olá JorgeQ
O QUE VOCÊ DEVERIA FAZER
1= Ligue a TV
2= espera a imagem chegar
3= Quando a imagem aparecer, pressione Menu (Home) 4725 no controle remoto.
4= Adicione a imagem do menu exibida aqui
I'm sorry, it's just that my computer has automatic translation into PortugueseOnly Eng and Tur languages use please. Your image cannot display. Reupload please.