Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Y Çevrimdışı

Yoda77

Yasaklı Üye
3 Tem 2023
13
34
Selamlar.
Elimde 55UHL960 Model bir tv bulunmakta 2-3 yıldır kullanmaktayım. Arkadaşımda 50UHL670 modeli var benim tvmden çok daha seri menü geçişleri vs olduğunu gördüm. Benim 960 modelimde örneğin netflixte film seçmek için kaydırma yaparken 2 3 saniye bekliyor. Normal menüsüde çok yavaş sanki kasıyor gibi. İlk günden beri bu şekilde. Çözümü nedir. Bir kaç fotoğraf ekledim. Abilerim kardeşlerim. Sorumluluk bana ait. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

IMG_20230703_215502.jpg
IMG_20230702_103401.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Selamlar.
Elimde 55UHL960 Model bir tv bulunmakta 2-3 yıldır kullanmaktayım. Arkadaşımda 50UHL670 modeli var benim tvmden çok daha seri menü geçişleri vs olduğunu gördüm. Benim 960 modelimde örneğin netflixte film seçmek için kaydırma yaparken 2 3 saniye bekliyor. Normal menüsüde çok yavaş sanki kasıyor gibi. İlk günden beri bu şekilde. Çözümü nedir. Bir kaç fotoğraf ekledim. Abilerim kardeşlerim. Sorumluluk bana ait. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

IMG_20230703_215502.jpg
IMG_20230702_103401.jpg
Resmini eklediğiniz tv nin yazılımı güncel arkadaşınızın tv sinin ana kartı farklıdır.

C Çevrimdışı

can_elk

Yeni Üye
26 May 2018
38
36
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri paylaşın. Foruma yeni üye olan kullanıcılara bu bilgilendirmeyi yazıyoruz ama 2018' de üye olup forumdaki konuları okumuyor olmanız...
üsdat elimde ki herhangi bir tv üzerinde takılı olmayan 17mb82 uydusuz kartı kurtarma yazılımı aracılığıyla faaliyete geçirip başka bir tv ye takacağım için gerekli olan uydusuz kurtarma yazılımını istemiştim kart elimde boşta duran bir kart olduğundan gerekli olan tek bilgiyi paylaştım zaten .

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
üsdat elimde ki herhangi bir tv üzerinde takılı olmayan 17mb82 uydusuz kartı kurtarma yazılımı aracılığıyla faaliyete geçirip başka bir tv ye takacağım için gerekli olan uydusuz kurtarma yazılımını istemiştim kart elimde boşta duran bir kart olduğundan gerekli olan tek bilgiyi paylaştım zaten .
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Hello JorgeQ JorgeQ
YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.
Yazılım bu kez verildi. Boşta duran karta yazılım istediniz. Ancak kartın görselini paylaşmadınız. Takacağınız TV ile panel uyumsuzluğu var ise tekrar panel dosyası isteyeceksiniz. Sonuçta yazılım yükleme için yine kartı bir yere montaj işlemi yapılması gerekecek ki (Eğer dump işlemi ya da eeprom yazma yapmıyorsanız.) yine panel uyumu v.b. durumlar söz konusu olacak. Ya da biz yazılımların yeni arşiv oluşturulması için, başka ortamlarda paylaşılmaması için kontrol sağlayamayacağız.

Lütfen yapacağınız işlemlerde ortada fiziksel bir donanım varsa bilgilerini paylaşın.

Üstadlarım, sizlerden de ricam bilgileri tam olarak paylaşmadıkları zaman yazılım paylaşımlarını yapmayalım. Hep birlikte belirlediğimiz ve açıkça yayınladığımız kurallarla ilgili sıkıntı yaşamayalım. By_Trol By_Trol Sota Sota .

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
merhaba toshıba tv ye vestel logolu kart taktım toshıba logosu nette bulamadım buldugum logolar goruntu cok bozuk olarak cıkıyor yardımcı olabılırmısınız bana da rıca etsem

Birincisi mesajınızı küçük harflerle düzeltin. İkincisi 2019' dan itibaren üyemizsiniz. Mesajı yazdığınız konunun ilk mesajını LÜTFEN okuyun. Linklerde ya da dosyalarda sorun yok bilgilerinize...

Mesaj düzenlemesi yapılana kadar yazılım paylaşımı yapılmayacaktır.

By_Trol By_Trol , Sota Sota
Öncelikle mesajınızda gerekli düzenlemeyi yaptığınız için teşekkür ederiz. Şimdi konunun ilk mesajını okuyun ve değişen kartlar, panel etiket görseli gibi bilgileri paylaşarak yazılımın sizinle paylaşılmasını bekleyin. Teşekkürler.

JorgeQ Çevrimdışı

JorgeQ

Yeni Üye
24 Nis 2023
4
56
Geri
Üst Alt