Yazılımı verildi. Forum bildirimlerini kontrol edin.
I'm sorry, it's just that my computer has automatic translation into Portuguese
I'm sorry, it's just that my computer has automatic translation into Portuguese
Konunun en başında kurallarda aşağıdaki not yazar dikkatli okumanız gerekirdi.
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Mesajınızı taşıdım. Cevap bekleyin.
hocam sitede mb100 için 2.15.25 var ona güncelleyemezmiyimMesajınızı taşıdım. Cevap bekleyin.
Not: Göründüğü kadarıyla TV' niz en güncel yazılıma sahip.
Mesajınızı taşıdım. Cevap bekleyin.
Not: Göründüğü kadarıyla TV' niz en güncel yazılıma sahip.
hocam alo ne oldu benim yetki işi yahu bi dosya indireceğiz verin şu yetkiyi adama iki dakikada vermişsiniz banada verin görmedi kardeşim televizyonum tamir görmedi anakartıda değişmedi bozulursa sorumlu benim neyi inceliyorsunuz iştehocam sitede mb100 için 2.15.25 var ona güncelleyemezmiyim
Yaptım maalesef olmuyor,cihazın fişini çekip 1 dakika bekletikten sonra tekrar takıp çalıştırın.
hocam sitede mb100 için 2.15.25 var ona güncelleyemezmiyim
Ben gereken uyarıyı yaptım. Burada yardımcı olan herkesin kendi işi, gücü, hayatı var. Bir başkasına yetki verildiğinden bahseden kişi, yetki verilen kişinin gerekli tüm bilgileri okuyup, araştırıp zamanında paylaştığından bahsetmiyor. Aceleniz varsa ürünün servisinden gereken hizmeti alırsınız. Üye uzaklaştırılmıştır.hocam alo ne oldu benim yetki işi yahu bi dosya indireceğiz verin şu yetkiyi adama iki dakikada vermişsiniz banada verin görmedi kardeşim televizyonum tamir görmedi anakartıda değişmedi bozulursa sorumlu benim neyi inceliyorsunuz işte
TV garanti dahilinde mi?Yaptım maalesef olmuyor,
Bağlı olan ses sistemi kablosu falan hepsini çektim,bir kaç kez de sizin dediğiniz gibi de yaptım.
Açılırken ses ve görüntü var, ana menü gelince 2-3 saniye sonra ses var görüntü gidiyor
Servise müracaat ediniz.Yaptım maalesef olmuyor,
Bağlı olan ses sistemi kablosu falan hepsini çektim,bir kaç kez de sizin dediğiniz gibi de yaptım.
Açılırken ses ve görüntü var, ana menü gelince 2-3 saniye sonra ses var görüntü gidiyor
Rakamlar okunmuyor.Merhaba;
Aşağıdaki model Vestel TV Vestel yazısında kalıyor. Ancak hangi anakartı kullanıyor ona göre yazılım indirmek istiyorum ancak çözemedim. Hangi kurtarma yazılımını kullanmalıyım?