Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

cixsani Çevrimdışı

cixsani 

Yeni Üye
7 Tem 2023
30
26
Yazılım indirme talebinde bulunuyorum Model:48FD7300 48

WhatsApp-Gorsel-2023-07-07-saat-11.28.34.jpg

Yazılım sürümü çok eski (2017) aynı modele sahip arkadaşlarımın hepsi güncel amazon prime falan her şey var, ama benim TV güncelleme buluyor fakat kurulumda hata veriyor bende manuel yükseltme yapmayı düşünüyorum

Mesaj yazdığınız sayfayı okumanız yeterli.

Özür dilerim ama ben anlayamadım ne demek istediğinizi, TV de ki sorunu belirtmiştim yukarıda

cixsani Çevrimdışı

cixsani 

Yeni Üye
7 Tem 2023
30
26
Mesajlarınızı doğru bölüme taşıdım. Az sonra yazılım için bildirim alacaksınız. Sağ üstte çan simgesinden kontrol edin. Yükleme sonrası sonucu bildirin.
Tamamdır, Teşekkür ederim... Yükleme sonucunu sizlere aktaracağım... Doğru yazılımı indiriyorum değil mi MB211 benim televizyonum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tamamdır, Teşekkür ederim... Yükleme sonucunu sizlere aktaracağım... Doğru yazılımı indiriyorum değil mi MB211 benim televizyonum
Yazılımı kaynaklar sekmesinden doğrudan indiremezsiniz. Cihazınızın bilgilerini paylaştınız. Sizin cihazınıza özel uygun yazılım sizinle bildirim aracılığıyla paylaşılacaktır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yazılım indirme talebinde bulunuyorum Model:48FD7300 48

WhatsApp-Gorsel-2023-07-07-saat-11.28.34.jpg

Yazılım sürümü çok eski (2017) aynı modele sahip arkadaşlarımın hepsi güncel amazon prime falan her şey var, ama benim TV güncelleme buluyor fakat kurulumda hata veriyor bende manuel yükseltme yapmayı düşünüyorum
Güncelleme yazılımı verildi. Yükleme talimatları indirme sayfasında bulunmaktadır. Bildirimlerinizi kontrol edin ve yükleme sonrası sonucu mutlaka paylaşın.

cixsani Çevrimdışı

cixsani 

Yeni Üye
7 Tem 2023
30
26
Güncelleme yazılımı verildi. Yükleme talimatları indirme sayfasında bulunmaktadır. Bildirimlerinizi kontrol edin ve yükleme sonrası sonucu mutlaka paylaşın.
Şu an 1505 yöntemi ile kuruluma başladım, fakat %94 de 5dk'dır beklemekte cihaz. Ben beklemeye devam edeceğim gelişmelerden haberdar edeceğim

%94'de 16dk'dır bu şekilde beklemekte, şimdi bu yüklemeyi iptal edip TV'nin fişini çekip tekrar taktıktan sonra yüklemeyi tekrar deniyeceğim. EK BİLG: Acaba başka bir şekilde yükleme yapılabiliyor mu?
hatadf2dd9a5a4213328.jpg

Şu an 1505 yöntemi ile kuruluma başladım, fakat %94 de 5dk'dır beklemekte cihaz. Ben beklemeye devam edeceğim gelişmelerden haberdar edeceğim

%94'de 16dk'dır bu şekilde beklemekte, şimdi bu yüklemeyi iptal edip TV'nin fişini çekip tekrar taktıktan sonra yüklemeyi tekrar deniyeceğim. EK BİLG: Acaba başka bir şekilde yükleme yapılabiliyor mu?
hatadf2dd9a5a4213328.jpg
%94 de takılıyordu. Cihazın fişini çektim ve 5-10 saniye bekledikten sonra OK tuşuna basılı tutarak fişi tekrar taktım, tekrar ekran geldiğinde yine 1505 yöntemi ile kurulumu başlattım ve bu sefer %94'de takılmadan kurulum tamamlandı ve ek'te olan görselde görüldüğü üzere sürüm değişti fakat kullanıcı arayüzü ve uygulamadarda her hangi bir değişiklik söz konusu olmadı. yazılımın oluşturulma tarihi 2018 olarak etiketlenmiş. Daha güncel bir yazılım mevcut mu?

sonuc.jpg

MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6 isimli sürüm cihazım ile uyumlu mu, indirme talep edebilir miyim. Tabi sizler daha iyi bilirsiniz​

Son düzenleme:
cixsani Çevrimdışı

cixsani 

Yeni Üye
7 Tem 2023
30
26

MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6​

isimli sürüm ile sistemim uyumlu mudur, indirme talep edebilir miyim

sonuc46014b9b08b9fb12.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

hatadf2dd9a5a4213328.jpg

%94 de takılıyordu. Cihazın fişini çektim ve 5-10 saniye bekledikten sonra OK tuşuna basılı tutarak fişi tekrar taktım, tekrar ekran geldiğinde yine 1505 yöntemi ile kurulumu başlattım ve bu sefer %94'de takılmadan kurulum tamamlandı ve ek'te olan görselde görüldüğü üzere sürüm değişti fakat kullanıcı arayüzü ve uygulamadarda her hangi bir değişiklik söz konusu olmadı. yazılımın oluşturulma tarihi 2018 olarak etiketlenmiş. Daha güncel bir yazılım mevcut mu?

sonuc.jpg

MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6 isimli sürüm cihazım ile uyumlu mu, indirme talep edebilir miyim. Tabi sizler daha iyi bilirsiniz​

Son olarak bir yazılım daha verildi. Bildirimleri kontrol ederek yazılıma ulaşabilirsiniz. Yükleme sonucunu bildirin.

cixsani Çevrimdışı

cixsani 

Yeni Üye
7 Tem 2023
30
26
Sizin cihazınız v0 serisidir. Bu arada birden fazla konuya aynı mesajı yazmanız SPAM mesaj olarak algılanacaktır. Lütfen dikkat ediniz.
Özür dilerim,dosya bağlantıları bir çok farklı konuya yönlendiriyor o yüzden yanlış yaptım. Yeni sürümü deneyip bilgilendirme sağlayacağım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Özür dilerim,dosya bağlantıları bir çok farklı konuya yönlendiriyor o yüzden yanlış yaptım. Yeni sürümü deneyip bilgilendirme sağlayacağım
Estağfurullah. MB211 kartlar yazılım versiyon numaraları ile farklı serilere ayrılmıştır. Dolayısıyla söz konusu versiyon karışıklığı hatalı yazılım yüklemesine sebep olur ki zaten bizim cihaza uygun olan yazılımı paylaşmamızın ana sebeplerinden biri budur. :ok

Geri
Üst Alt