cixsani
Yeni Üye
- 7 Tem 2023
- 30
- 26
Hayır okuyorum, mesaj kutumda özel olarak bir mesaj bulunmuyor amaSize yazılan mesajları okumuyor musunuz!
Hayır okuyorum, mesaj kutumda özel olarak bir mesaj bulunmuyor amaSize yazılan mesajları okumuyor musunuz!
Hayır okuyorum, mesaj kutumda özel olarak bir mesaj bulunmuyor ama
Mesaj yazdığınız sayfayı okumanız yeterli.TV' deki problem nedir?
Yazılım indirme talebinde bulunuyorum Model:48FD7300 48
Yazılım sürümü çok eski (2017) aynı modele sahip arkadaşlarımın hepsi güncel amazon prime falan her şey var, ama benim TV güncelleme buluyor fakat kurulumda hata veriyor bende manuel yükseltme yapmayı düşünüyorum
Mesaj yazdığınız sayfayı okumanız yeterli.
Mesajlarınızı doğru bölüme taşıdım. Az sonra yazılım için bildirim alacaksınız. Sağ üstte çan simgesinden kontrol edin. Yükleme sonrası sonucu bildirin.Özür dilerim ama ben anlayamadım ne demek istediğinizi, TV de ki sorunu belirtmiştim yukarıda
Tamamdır, Teşekkür ederim... Yükleme sonucunu sizlere aktaracağım... Doğru yazılımı indiriyorum değil mi MB211 benim televizyonumMesajlarınızı doğru bölüme taşıdım. Az sonra yazılım için bildirim alacaksınız. Sağ üstte çan simgesinden kontrol edin. Yükleme sonrası sonucu bildirin.
Yazılımı kaynaklar sekmesinden doğrudan indiremezsiniz. Cihazınızın bilgilerini paylaştınız. Sizin cihazınıza özel uygun yazılım sizinle bildirim aracılığıyla paylaşılacaktır.Tamamdır, Teşekkür ederim... Yükleme sonucunu sizlere aktaracağım... Doğru yazılımı indiriyorum değil mi MB211 benim televizyonum
Teşekkür ederim, çok sağ olunYazılımı kaynaklar sekmesinden doğrudan indiremezsiniz. Cihazınızın bilgilerini paylaştınız. Sizin cihazınıza özel uygun yazılım sizinle bildirim aracılığıyla paylaşılacaktır.
Güncelleme yazılımı verildi. Yükleme talimatları indirme sayfasında bulunmaktadır. Bildirimlerinizi kontrol edin ve yükleme sonrası sonucu mutlaka paylaşın.Yazılım indirme talebinde bulunuyorum Model:48FD7300 48
Yazılım sürümü çok eski (2017) aynı modele sahip arkadaşlarımın hepsi güncel amazon prime falan her şey var, ama benim TV güncelleme buluyor fakat kurulumda hata veriyor bende manuel yükseltme yapmayı düşünüyorum
Şu an 1505 yöntemi ile kuruluma başladım, fakat %94 de 5dk'dır beklemekte cihaz. Ben beklemeye devam edeceğim gelişmelerden haberdar edeceğimGüncelleme yazılımı verildi. Yükleme talimatları indirme sayfasında bulunmaktadır. Bildirimlerinizi kontrol edin ve yükleme sonrası sonucu mutlaka paylaşın.
%94'de 16dk'dır bu şekilde beklemekte, şimdi bu yüklemeyi iptal edip TV'nin fişini çekip tekrar taktıktan sonra yüklemeyi tekrar deniyeceğim. EK BİLG: Acaba başka bir şekilde yükleme yapılabiliyor mu?Güncelleme yazılımı verildi. Yükleme talimatları indirme sayfasında bulunmaktadır. Bildirimlerinizi kontrol edin ve yükleme sonrası sonucu mutlaka paylaşın.
%94 de takılıyordu. Cihazın fişini çektim ve 5-10 saniye bekledikten sonra OK tuşuna basılı tutarak fişi tekrar taktım, tekrar ekran geldiğinde yine 1505 yöntemi ile kurulumu başlattım ve bu sefer %94'de takılmadan kurulum tamamlandı ve ek'te olan görselde görüldüğü üzere sürüm değişti fakat kullanıcı arayüzü ve uygulamadarda her hangi bir değişiklik söz konusu olmadı. yazılımın oluşturulma tarihi 2018 olarak etiketlenmiş. Daha güncel bir yazılım mevcut mu?Şu an 1505 yöntemi ile kuruluma başladım, fakat %94 de 5dk'dır beklemekte cihaz. Ben beklemeye devam edeceğim gelişmelerden haberdar edeceğim
%94'de 16dk'dır bu şekilde beklemekte, şimdi bu yüklemeyi iptal edip TV'nin fişini çekip tekrar taktıktan sonra yüklemeyi tekrar deniyeceğim. EK BİLG: Acaba başka bir şekilde yükleme yapılabiliyor mu?
Sizin cihazınız v0 serisidir. Bu arada birden fazla konuya aynı mesajı yazmanız SPAM mesaj olarak algılanacaktır. Lütfen dikkat ediniz.MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6
isimli sürüm ile sistemim uyumlu mudur, indirme talep edebilir miyim
Son olarak bir yazılım daha verildi. Bildirimleri kontrol ederek yazılıma ulaşabilirsiniz. Yükleme sonucunu bildirin.Şu an 1505 yöntemi ile kuruluma başladım, fakat %94 de 5dk'dır beklemekte cihaz. Ben beklemeye devam edeceğim gelişmelerden haberdar edeceğim
%94'de 16dk'dır bu şekilde beklemekte, şimdi bu yüklemeyi iptal edip TV'nin fişini çekip tekrar taktıktan sonra yüklemeyi tekrar deniyeceğim. EK BİLG: Acaba başka bir şekilde yükleme yapılabiliyor mu?
%94 de takılıyordu. Cihazın fişini çektim ve 5-10 saniye bekledikten sonra OK tuşuna basılı tutarak fişi tekrar taktım, tekrar ekran geldiğinde yine 1505 yöntemi ile kurulumu başlattım ve bu sefer %94'de takılmadan kurulum tamamlandı ve ek'te olan görselde görüldüğü üzere sürüm değişti fakat kullanıcı arayüzü ve uygulamadarda her hangi bir değişiklik söz konusu olmadı. yazılımın oluşturulma tarihi 2018 olarak etiketlenmiş. Daha güncel bir yazılım mevcut mu?
MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6 isimli sürüm cihazım ile uyumlu mu, indirme talep edebilir miyim. Tabi sizler daha iyi bilirsiniz
Özür dilerim,dosya bağlantıları bir çok farklı konuya yönlendiriyor o yüzden yanlış yaptım. Yeni sürümü deneyip bilgilendirme sağlayacağımSizin cihazınız v0 serisidir. Bu arada birden fazla konuya aynı mesajı yazmanız SPAM mesaj olarak algılanacaktır. Lütfen dikkat ediniz.
Estağfurullah. MB211 kartlar yazılım versiyon numaraları ile farklı serilere ayrılmıştır. Dolayısıyla söz konusu versiyon karışıklığı hatalı yazılım yüklemesine sebep olur ki zaten bizim cihaza uygun olan yazılımı paylaşmamızın ana sebeplerinden biri budur.Özür dilerim,dosya bağlantıları bir çok farklı konuya yönlendiriyor o yüzden yanlış yaptım. Yeni sürümü deneyip bilgilendirme sağlayacağım