slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri paylaşın.mb82 kurtarma yazılımını indirmek istiyorum. talep oluşturmanız gerekiyor uyarısı alıyorum.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri paylaşın.mb82 kurtarma yazılımını indirmek istiyorum. talep oluşturmanız gerekiyor uyarısı alıyorum.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!Mb130 smartsız carbon V.3 için son güncel yazılım varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!
Ayrıca neden mesaj yazdığınız sayfada çok uzak değil BİR ÜSTTEKİ MESAJI okumuyorsunuz?
Mevcuttaki en güncel yazılıma sahipsiniz.
MB82 S bu yazılım ne durumda acaba güncellemem gerekiyor mu ?Mevcuttaki en güncel yazılıma sahipsiniz.
O da en güncel sürüme sahip.MB82 S bu yazılım ne durumda acaba güncellemem gerekiyor mu ?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.Merhaba.. televizyon açılıp logodan sonra kapanıyor tekrar logo çıkıyor böyle sürekli yapıyor bana yazılımı lazım yardımcı olabilir misiniz? model numarası 32R4020H
Çok teşekkürler, elinize sağlık.. İlk denememde çalıştı..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Rica ederim.Çok teşekkürler, elinize sağlık.. İlk denememde çalıştı..
Merhaba. Güncelleme için mi istiyorsunuz, TV' de bir problem mi var? Ekran görüntüsünü paylaştığınız TV MB96.mb82 kurtarma yazılımını indirmek istiyorum. talep oluşturmanız gerekiyor uyarısı alıyorum. Gerekli bilgileri Ekliyorum.
Yardımınızı istirham ediyorum.
Yeu tube çalışmıyor. Güncelleme istiyorum sn. ilgili..Merhaba. Güncelleme için mi istiyorsunuz, TV' de bir problem mi var?
MB 82 diye yanlış yazmışım. Doğru olan fotoğraftadır İlginize çok Teşekkür ederim.Yeu tube çalışmıyor. Güncelleme istiyorum sn. ilgili..