Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Mb130 smartsız carbon V.3 için son güncel yazılım varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum​

Mb130 smartsız carbon V.3 için son güncel yazılım varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum​

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

Ayrıca neden mesaj yazdığınız sayfada çok uzak değil BİR ÜSTTEKİ MESAJI okumuyorsunuz?

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın!

Ayrıca neden mesaj yazdığınız sayfada çok uzak değil BİR ÜSTTEKİ MESAJI okumuyorsunuz?

WhatsApp-Image-2023-07-10-at-17.10.53.jpg

Merhaba.. televizyon açılıp logodan sonra kapanıyor tekrar logo çıkıyor böyle sürekli yapıyor bana yazılımı lazım yardımcı olabilir misiniz? model numarası 32R4020H

20230711_034213.jpg

Merhaba.. televizyon açılıp logodan sonra kapanıyor tekrar logo çıkıyor böyle sürekli yapıyor bana yazılımı lazım yardımcı olabilir misiniz? model numarası 32R4020H

20230711_034213.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.

mb82 kurtarma yazılımını indirmek istiyorum. talep oluşturmanız gerekiyor uyarısı alıyorum. Gerekli bilgileri Ekliyorum.
Yardımınızı istirham ediyorum.

Vestel-Bilgi.jpg

Vestel-Tv..jpg

mb82 kurtarma yazılımını indirmek istiyorum. talep oluşturmanız gerekiyor uyarısı alıyorum. Gerekli bilgileri Ekliyorum.
Yardımınızı istirham ediyorum.

Vestel-Bilgi.jpg

Vestel-Tv..jpg
Merhaba. Güncelleme için mi istiyorsunuz, TV' de bir problem mi var? Ekran görüntüsünü paylaştığınız TV MB96.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt