Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

K Çevrimdışı

ktommy91

Yeni Üye
4 May 2022
4
19
Televizyonum için daha yeni bir sürüm var mı? Erişebilir miyim?
IMG_20230713_130513.jpg
IMG_20230713_131735.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Televizyonum için daha yeni bir sürüm var mı? Erişebilir miyim?
IMG_20230713_130513.jpg
IMG_20230713_131735.jpg
Merhaba. Sizinle güncel yazılımı paylaşacağım. Ancak birkaç hatırlatmam olacak;

Paylaşılan yazılım Türkiye içi cihazlar için olduğundan uygulama farklılıkları olabilir. Bulunduğunuz ülkeye özel yazılımlar menüde mevcutsa bunlar kaybolabilir, görüntülenmeyebilir. Dolayısıyla yazılımı yükleme tercihi size kalmıştır.

Güncelleme yazılımı verildi. Yazılıma ulaşmak için sağ üstte çan simgesini kontrol edin. Yükleme talimatları indirme sayfasındadır. Yükleme yaparsanız MUTLAKA SONUCU BİLDİRİN!

S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Samsung, LG, Sony vs tv alıyorsun. Güncelleme menüsüne gidiyorsun güncelliyor.
Vestel'de bu güncelleme neden bu kadar zor? Yok çekirdek yazılım, yok geçiş yazılımı, carbonu titanyumu. Bu devirde....

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Samsung, LG, Sony vs tv alıyorsun. Güncelleme menüsüne gidiyorsun güncelliyor.
Vestel'de bu güncelleme neden bu kadar zor? Yok çekirdek yazılım, yok geçiş yazılımı, carbonu titanyumu. Bu devirde....
Üretici (Vestel) Firma otaya yazılımı gönderdiğinde tv kendine ait olan yazılımı çeker bu neredeyse 10 Yıldır var. :) MB230 ve MB180 Ailesi için android dahil bundan sonra manuel güncelleme yazılımı bulamazsınız. Ota üzerinden güncelleniyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Üretici (Vestel) Firma otaya yazılımı gönderdiğinde tv kendine ait olan yazılımı çeker bu neredeyse 10 Yıldır var. :) MB230 ve MB180 Ailesi için android dahil bundan sonra manuel güncelleme yazılımı bulamazsınız. Ota üzerinden güncelleniyor.
Zaten paylaşılan yazılımlarda normalde OTA ile zamanlanarak yayınlanmış ancak bir nedenden cihaza yüklenmemiş yazılımlar.

K Çevrimdışı

ktommy91

Yeni Üye
4 May 2022
4
19
Merhaba. Sizinle güncel yazılımı paylaşacağım. Ancak birkaç hatırlatmam olacak;

Paylaşılan yazılım Türkiye içi cihazlar için olduğundan uygulama farklılıkları olabilir. Bulunduğunuz ülkeye özel yazılımlar menüde mevcutsa bunlar kaybolabilir, görüntülenmeyebilir. Dolayısıyla yazılımı yükleme tercihi size kalmıştır.

Güncelleme yazılımı verildi. Yazılıma ulaşmak için sağ üstte çan simgesini kontrol edin. Yükleme talimatları indirme sayfasındadır. Yükleme yaparsanız MUTLAKA SONUCU BİLDİRİN!
Başarıyla kuruldu. Bundan sonra ayarları sıfırlayın ve sıfırdan yapılandırın. Ne yazık ki, Fire TV çubuğum 4k max ile dolby vision oynatma sırasında siyah ekran alıyorum. Lütfen önceki yazılım için erişim izni verin!

IMG_20230713_152748.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Başarıyla kuruldu. Bundan sonra ayarları sıfırlayın ve sıfırdan yapılandırın. Ne yazık ki, Fire TV çubuğum 4k max ile dolby vision oynatma sırasında siyah ekran alıyorum. Lütfen önceki yazılım için erişim izni verin!

IMG_20230713_152748.jpg
Bir önceki mesajımda olası riskler konusunda bilgi paylaşmıştım. Alt sürümü paylaşacağım. Ancak bizim elimizde Türkiye içi versiyonlar olduğu için problemin çözülmeme ihtimali var. Bu konudaki risk her zaman size aittir.

Alt sürüm core dosyası verildi. Yazılıma ulaşmak için sağ üstte çan simgesini kontrol edin. Yükleme talimatları indirme sayfasındadır. Yükleme yaparsanız MUTLAKA SONUCU BİLDİRİN!

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

IMG_20230713_152748.jpg
İlk kuruluma dönderin tekrar kurulum yaparken Tükçe ve Türkiye seçip dener misin.

K Çevrimdışı

ktommy91

Yeni Üye
4 May 2022
4
19
In my previous message, I shared information about possible risks. I will share the lower version. However, since we have versions in Turkey, there is a possibility that the problem will not be solved. This is always at your own risk.

Sub version core file is given. Check the bell icon in the top right to access the software. Installation instructions are on the download page. If you upload, MUST REPORT THE RESULT!
The previous firmware was also downloaded from here. I think this is not related to my country but fire tv stick's problem with new dolby vision libraries. I'll go back to 0.51.43.0 tomorrow and try again. I will report on this. Thanks for help!

Geri
Üst Alt