CihazınMerhaba. Televizyonum ip Tv'de önce ses gelio sonra görüntü. Bazen görüntü hiç gelmiyor. Sürekli görüntü gidiyor. Netflix de sorun yok. Ssiptv kullaniyorum
Menü 4725 yapıp ekran görüntüsünü atarmısınız.Merhaba. Televizyonum ip Tv'de önce ses gelio sonra görüntü. Bazen görüntü hiç gelmiyor. Sürekli görüntü gidiyor. Netflix de sorun yok. Ssiptv kullaniyorum
Ben bu etiketleri gözlüğüm olmasına rağmen okuyamadım ,bende mi sıkıntı acabaMerhaba. Televizyonum ip Tv'de önce ses gelio sonra görüntü. Bazen görüntü hiç gelmiyor. Sürekli görüntü gidiyor. Netflix de sorun yok. Ssiptv kullaniyorum
bir süredir foruma giremiyordum şimdi indirip deniyorum, teşekkürler.Bunu bir deneyin umarım olur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rakamlar okunmuyor.Merhaba. Televizyonum ip Tv'de önce ses gelio sonra görüntü. Bazen görüntü hiç gelmiyor. Sürekli görüntü gidiyor. Netflix de sorun yok. Ssiptv kullaniyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Hepinize iyi çalışamalar ustalar. Elimde Vestel VESTEL 4K SMART 55UD9281 LED TV 17MB230 Seri numarası 8480492 000238 ürün var . Cihaz açılıp Vestel Yazıp kapanıyor ama arka ışık yanık kalıyor . buna uygun kurtarma yazılımı var mı ? teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Tekrar dener misin.Çok özür dilerim ama böyle bir ileti çıkıyor . sorun bende mi bilmiyorum ama defalarca denedim
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu kaynak özeldir ve indirebilmeniz için yetkili tarafından izin verilmesi gerekir.
Günaydın . Emeğiniz için teşekkür ederim ama yine olmadı , dün denedim bugün sabah denedim ama aynı sorunTekrar dener misin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.