Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

C Çevrimdışı

cetın0909

Yeni Üye
25 Nis 2023
1
24
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y

Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB96_3.7.6.S

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB97-98 güncelleme

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
dsyalar gremedk

K Çevrimdışı

kemal

Yeni Üye
22 Eyl 2019
2
36
Merhaba telefunken marka TV var Tivibu go yüklemek istiyorum v7.99.0.1 versiyon yüklü bunun üstü varmı baktiğim kadarıyla formda MB 120 çekirdek yazılımda v2 lervar ben mi anlayamadim konuyu yoksa indirdiğim MB120 Titanium V2.45.12.0 yüklesem olurmu
IMG_20230426_204037df0d6b4eb41c5c53.jpg

https://resim.tavsiyeforumu.com/image/iRlXi

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,765
65
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Merhaba telefunken marka TV var Tivibu go yüklemek istiyorum v7.99.0.1 versiyon yüklü bunun üstü varmı baktiğim kadarıyla formda MB 120 çekirdek yazılımda v2 lervar ben mi anlayamadim konuyu yoksa indirdiğim MB120 Titanium V2.45.12.0 yüklesem olurmu
IMG_20230426_204037df0d6b4eb41c5c53.jpg

https://resim.tavsiyeforumu.com/image/iRlXi
Yurt dışı üretim tv ye buradaki yazılımlardan yüklenmesini tavsiye etmem hatalı çalışabilir

S Çevrimdışı

Serhat5844

Yeni Üye
18 Eki 2022
5
32
Selamun aleyküm vende regal Smart TV var daha öncesinde MB120 Titanium V2.45.12.0.zipRegal indirmiştim ben tv ye ilk kurulum yapınca tekrar eski halinr döndü regal yazısı cıkıp duruyor tv acılmıyo yardımcı olursanız sevinirim yazılım atma sansınız veya yönlendirme sansınız varmı

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Selamun aleyküm vende regal Smart TV var daha öncesinde MB120 Titanium V2.45.12.0.zipRegal indirmiştim ben tv ye ilk kurulum yapınca tekrar eski halinr döndü regal yazısı cıkıp duruyor tv acılmıyo yardımcı olursanız sevinirim yazılım atma sansınız veya yönlendirme sansınız varmı
Aleyküm selam. TV arka etiketini paylaşabilirseniz yükleme talimatı ile birlikte doğru dosyayı paylaşalım. Bu arada TV tamir gördü mü, parça değişikliği oldu mu, tamamen orjinal mi?

S Çevrimdışı

Serhat5844

Yeni Üye
18 Eki 2022
5
32
Aleyküm selam. TV arka etiketini paylaşabilirseniz yükleme talimatı ile birlikte doğru dosyayı paylaşalım. Bu arada TV tamir gör
Aleyküm selam. TV arka etiketini paylaşabilirseniz yükleme talimatı ile birlikte doğru dosyayı paylaşalım. Bu arada TV tamir gördü mü, parça değişikliği oldu mu, tamamen orjinal mi?

dü mü, parça değişikliği oldu mu, tamamen orjinal mi?
Tv tamir görmedi komple orjınaldir daha öncesinde de
MB120 Titanium V2.45.12.0.zipRegal yazılımı yüklemiştim ama ilk kurulum yaptım ve aynı hataya düştü tekrardan yazılım yüklemek zorundayım sanırım.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv tamir görmedi komple orjınaldir daha öncesinde de
MB120 Titanium V2.45.12.0.zipRegal yazılımı yüklemiştim ama ilk kurulum yaptım ve aynı hataya düştü tekrardan yazılım yüklemek zorundayım sanırım.
Anladım. Sizden ricam TV arka etiketinin okunaklı bir görüntüsünü tekrar bizimle paylaşmanız.

Geri
Üst Alt