Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG-20230429-WA0001.jpg

Anca bu kadar cıkıyor umarım yeterli dir
Daha önce Core yazılım kurulmuş. By_Trol By_Trol üstadımız kontrol ettikten sonra gerekli gördüğü yazılımı paylaşacaktır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Tv tamir görmedi komple orjınaldir daha öncesinde de
MB120 Titanium V2.45.12.0.zipRegal yazılımı yüklemiştim ama ilk kurulum yaptım ve aynı hataya düştü tekrardan yazılım yüklemek zorundayım sanırım.

IMG-20230429-WA0001.jpg

Anca bu kadar cıkıyor umarım yeterli dir
Sizin tv mb130 Ana kartlı siz mb120 Yazılım yüklemişsiniz bulduğunuz her yazılımı yüklemeyin ana kartın geri dönüşü olamaz. Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.

S Çevrimdışı

Serhat5844

Yeni Üye
18 Eki 2022
5
32
Sizin tv mb130 Ana kartlı siz mb120 Yazılım yüklemişsiniz bulduğunuz her yazılımı yüklemeyin ana kartın geri dönüşü olamaz. Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.
Malesef yazılımı kuramadım acaba yanlış mı yapıyorum flas bellege fat 32 yaptımm yazılımı flasa aktarıyorum sonra tv ye takıyorum fişi takıp ok tuşuna basılı bekliyorum standby ışığı hızlı yanıp söndükten sonra bekliyorum ama degişmedi

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Malesef yazılımı kuramadım acaba yanlış mı yapıyorum flas bellege fat 32 yaptımm yazılımı flasa aktarıyorum sonra tv ye takıyorum fişi takıp ok tuşuna basılı bekliyorum standby ışığı hızlı yanıp söndükten sonra bekliyorum ama degişmedi
Yazılım zipten çıkarılacak zipli olursa yüklenmez fiş prize takılmadan OK tuşuna basılacak fiş prize takılacak led hızlı bir şekilde blink yapmaya başlayınca OK tuşu bırakılacak farklı bir flash bellek ile deneyin.

S Çevrimdışı

Serhat5844

Yeni Üye
18 Eki 2022
5
32
Yazılım zipten çıkarılacak zipli olursa yüklenmez fiş prize takılmadan OK tuşuna basılacak fiş prize takılacak led hızlı bir şekilde blink yapmaya başlayınca OK tuşu bırakılacak farklı bir flash bellek ile deneyin.

Tekrardan yaptım ve oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim saolun iyiki varsınız 😊

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,765
65
Geri
Üst Alt