Profil dosyalarını nasıl alacağım ? Bir de benim tvde ki yazılım son sürüm müdür ?
2023 ikinci ay görünüyor yazılım.son olabilir ,tv de sıkıntı yok sanırım.Profil dosyalarını nasıl alacağım ? Bir de benim tvde ki yazılım son sürüm müdür ?
Yok tv sağlam, ama tema yazılım felan değiştirmek istiyorum.2023 ikinci ay görünüyor yazılım.son olabilir ,tv de sıkıntı yok sanırım.
Önemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Hımm, tema değişmez zaten diye biliyorum ,yeni kartlı tvlerde değişir mi bilmiyorum ama değişmez.Vestel "kullanıcı ara yüz" klasörü yaratmış ama içi boş, ne ekleme yapılıyor ne de değiştirme Bence elleme tvyi değişik bir şey olmayacak çünkü ,pc veya android gibi değil çünküYok tv sağlam, ama tema yazılım felan değiştirmek istiyorum.
Ana kart çalışmaz duruma gelir bazen tesadüfen çalışıyor. Çalışma çok düşük bir ihtimalTelevizyona yanlış bir sürüm kurarsak ne oluyor
Garantili ise sana bedavaya patlar ,garantisi bitmiş ise pahalı ve cebinden para çıkarTelevizyona yanlış bir sürüm kurarsak ne oluyor
Mb82 konusunda mb180 ,sorun nedir ki
İndirmeniz için yetki verildi.yazlımı indirmek için istekte bulunuyorum.