J
Jacket
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Neden ama bilmiyorum indiremedim yazılımı tekrardan yetki verebilir misiniz.İndirmeniz için yetki verildi.
Neden ama bilmiyorum indiremedim yazılımı tekrardan yetki verebilir misiniz.İndirmeniz için yetki verildi.
Kaynağa girip beğen butonuyla beğeniyi kaldırıp sayfayı yeniledikten sonra tekrar beğen butonunu kullanarak dener misiniz?Neden ama bilmiyorum indiremedim yazılımı tekrardan yetki verebilir misiniz.
yine olmadı nedense.Kaynağa girip beğen butonuyla beğeniyi kaldırıp sayfayı yeniledikten sonra tekrar beğen butonunu kullanarak dener misiniz?
cronla ilgili ufak bir bug var. boş zamanda ona da el atacağım.yine olmadı nedense.
Üstad 2021 yazılımı güncel update yok. Cihazda sorgulatınca çıkmıyor. Vars agüncellemekmisterimMb82 konusunda mb180 ,sorun nedir ki
Size yazılım verildi yüklediniz mi?Üstad 2021 yazılımı güncel update yok. Cihazda sorgulatınca çıkmıyor. Vars agüncellemekmisterim
İndiremedim. Yanlız fotpgrafda 1.60 yazıyor sizin verdiğiniz 1.48. Benmi yanlış gördü acabaSize yazılım verildi yüklediniz mi?
Sizin tv 1.44 verilen 1.48İndiremedim. Yanlız fotpgrafda 1.60 yazıyor sizin verdiğiniz 1.48. Benmi yanlış gördü acaba
Fotoğrafta 1.44.2 yazıyor. UI versiyon bilgisine neden bakıyorsunuz?İndiremedim. Yanlız fotpgrafda 1.60 yazıyor sizin verdiğiniz 1.48. Benmi yanlış gördü acaba
Bir üstteki mesaj linkini kontrol edin.Hocam
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan istekte bulunmanız gerekir.!
Full yazılım konusu TIKLA
Çekirdek yazılım konusu TIKLA
Bğendim. Kaldırdim beğeniyi denedim inmiyor