Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hocam 17MB82 Kurtarma yazılımını indirmek istediğimde "
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan istekte bulunmanız gerekir.!" yazıyor.

Yazılımı nasıl indirebilirim?

Telefunken 17MB82 başka yazılımlar denedim fakat menü 1505 diyorum uptade failed firmware hatası alıyorum.

Buradaki yazılımı da indiremedim.
Diğer konuda cevap yazmıştım yazılım verildi bildirimi kontrol edin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam 17MB82 Kurtarma yazılımını indirmek istediğimde "
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan istekte bulunmanız gerekir.!" yazıyor.

Yazılımı nasıl indirebilirim?

Telefunken 17MB82 başka yazılımlar denedim fakat menü 1505 diyorum uptade failed firmware hatası alıyorum.

Buradaki yazılımı da indiremedim.
Diğer konuda cevap yazmıştım yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Yazılımla ilgili sonuç nedir?

H Çevrimdışı

hakan98

Yeni Üye
21 Mar 2023
1
51
Burdaki MB100 model için olan yazılımı attım fakat ekranda seyir esnasında ekran ışığında bir artış olup normal oluyor dalgalanma şeklinde.
Bu durumu düzeltmek için farklı birşeymi yapmammı

20230509_212453aa3ca582ac245c20.jpg

lazım. Panel yazılımını güncellersem düzelirmi.
Bu tv için son güncelleme varsa indirme izni ve link verebilirseniz yüklemek isterim.
Teşekürler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Burdaki MB100 model için olan yazılımı attım fakat ekranda seyir esnasında ekran ışığında bir artış olup normal oluyor dalgalanma şeklinde.

Bu tv için son güncelleme varsa indirme izni ve link verebilirseniz yüklemek isterim.
Teşekürler
Tv eski olduğu için üretici firma tarafından yazılım desteği kesilmiştir fakat şu an televizyonda en güncel yazılım yüklü parlaklık için televizyonu ilk kuruluma göndermeyi deneyin yeniden kurulum yapın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Teşekürler
Arka ışığı otomatik yapma,"orta" da kalsın

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv eski olduğu için üretici firma tarafından yazılım desteği kesilmiştir fakat şu an televizyonda en güncel yazılım yüklü parlaklık için televizyonu ilk kuruluma göndermeyi deneyin yeniden kurulum yapın.

Arka ışığı otomatik yapma,"orta" da kalsın
Üstadlar gerekenleri paylaşmış. Fabrika ayarlarına döndürdükten sonra ekran ayarlarında arka ışık ayarını orta, eko modu varsa kapalı, aydınlatma ayarında dinamik seçeneği varsa değiştirerek diğer seçeneklere getirin. Ekran ışığının bu şekilde görsele göre değişmesine en fazla neden olan ayar dinamik seçeneğidir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba Ustam kolay gelsin .. Şase numarası 17MB230 Seri numarası 8480492 000238 televizyonun Kurtarma yazılıma ulaşamadım . yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba. TV' deki problemi detaylı paylaşarak aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşınız.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
Televizyonun donanımı orijinal mi?
2= Orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
3= Ana kart değişikliği yapıldı mı?
4= Ana kart değişti ise sökülen ve takılan ana kart MB bilgisini yazın.
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
7= Panel değişikliği yapıldı mı?
8= Yapıldıysa panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.

U Çevrimdışı

ulas_ 1

Aktif Üye
10 Nis 2019
60
48
Merhaba. TV' deki problemi detaylı paylaşarak aşağıdaki bilgileri görsel olarak paylaşınız.

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
5= Ana kart MB3X takılan MB5X ise panel üzerindeki etiket resmini de buraya ekleyin.
6= Değişti ve birebir aynı MBXX takıldıysa tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
ustam televizyonda ki sorun kapanıp açılması ,, siyah beyaz olup kapanıyor , kendiliğinden açılıyor .. Çalıştığı zaman kanal taşıma çıkmıyor ve Ağ sorunu .. kablosuz ağa ulaşamıyorum , İlk kurulum sekmesine geliyorum , sırasıyla ülke seçimi dil seçimi yapıp ağa gelince Kablolu sekmesinde açılıyor ve değiştirmek için tıklayınca tv kapanıp açılıyor..TV bilgileri ,, VESTEL 4K SMART 55UD9281 LED TV 17MB230 Seri numarası 8480492000238

BELİRTMENİZ GEREKENLER
1=
1. evet .2 resim arka kapak resmini aktarma işlemini maalesef başaramadım .. 3 hayır , tv kapağı dahi açılmadı

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
ustam televizyonda ki sorun kapanıp açılması ,, siyah beyaz olup kapanıyor , kendiliğinden açılıyor .. Çalıştığı zaman kanal taşıma çıkmıyor ve Ağ sorunu .. kablosuz ağa ulaşamıyorum , İlk kurulum sekmesine geliyorum , sırasıyla ülke seçimi dil seçimi yapıp ağa gelince Kablolu sekmesinde açılıyor ve değiştirmek için tıklayınca tv kapanıp açılıyor..TV bilgileri ,, VESTEL 4K SMART 55UD9281 LED TV 17MB230 Seri numarası 8480492000238

1. evet .2 resim arka kapak resmini aktarma işlemini maalesef başaramadım .. 3 hayır , tv kapağı dahi açılmadı
Tv üzerindeki tuş takılı kalmış olabilir kontrol edin.

U Çevrimdışı

ulas_ 1

Aktif Üye
10 Nis 2019
60
48
Tv üzerindeki tuş takılı kalmış olabilir kontrol edin.
Yok ustam takılı Değil .. TV kapanıyor ,, Kablosuz Ağa bağlanmıyor , ilk kurulumdan kablosuz ağ seçeneğini tıklayınca tv kapanıp açılıyor , kablolu ağ seçilince kapanma yapmıyor . bu televizyona uygun bir yazılım varsa denesem olur mu ?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
O yüzden önce tuşu kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Daha öncesinde başka kullanıcılarımızda benzer problemler yaşandı. Söz konusu tuş yapısı gereği ortamdaki nemden bile oksitlenerek takılı kalmış görünmese bile padleri temas edebiliyor. Tuşun üzerine hafifçe bastırarak bir kaç kez çevirin oynatın.

Bunun öncelikli olmasının sebebi, tuş takılı kalmışken yazılım yüklemeye çalışırsanız ve yüklemeye tuş müdahale ederse cihazı tamamen bozma riskiniz vardır.

Geri
Üst Alt