Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

U Çevrimdışı

ulas_ 1

Aktif Üye
10 Nis 2019
60
48
O yüzden önce tuşu kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Daha öncesinde başka kullanıcılarımızda benzer problemler yaşandı. Söz konusu tuş yapısı gereği ortamdaki nemden bile oksitlenerek takılı kalmış görünmese bile padleri temas edebiliyor. Tuşun üzerine hafifçe bastırarak bir kaç kez çevirin oynatın.

Bunun öncelikli olmasının sebebi, tuş takılı kalmışken yazılım yüklemeye çalışırsanız ve yüklemeye tuş müdahale ederse cihazı tamamen bozma riskiniz vardır.
Peki ustam , Uyarınızı dikkate alıyorum ve Tuşa çok az miktarda yağlı kontak sprey uyguluyorum

U Çevrimdışı

ulas_ 1

Aktif Üye
10 Nis 2019
60
48
Sakın.
Sprey uygulamadan hareket ettirin. Koruyucu katmandan dolayı devre kartına ulaşmaz, bambaşka yerlere gidebilir. Açıkta mı TV?
Hayır efendim . kapağını açmadım tv yi .. tuşu hareket ettirdim ve toz toprak gitsin diye hava üflemesi uyguladım . tuşa dair şuan olumsuz bir durum yok .. televizyonu yine ilk kuruluma aldım , dil ve ülke seçiminden sonra internet sekmesine gelince yine aynı hatayı verdi ve tv kapanıp açıldı .. interneti Kabloludan kablosuz konumuna alınca menü donuyor sonra kapanıyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hayır efendim . kapağını açmadım tv yi .. tuşu hareket ettirdim ve toz toprak gitsin diye hava üflemesi uyguladım . tuşa dair şuan olumsuz bir durum yok .. televizyonu yine ilk kuruluma aldım , dil ve ülke seçiminden sonra internet sekmesine gelince yine aynı hatayı verdi ve tv kapanıp açıldı .. interneti Kabloludan kablosuz konumuna alınca menü donuyor sonra kapanıyor
O zaman By_Trol By_Trol üstadım ne dersiniz?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Tv içerisindeki wifi kablosu arızalı bazen kabloyu sök tak işe yarar eliniz tamirata yatkın ise tv içerisinde sağ altta küçük bir kart (Wifi) Var. Soketli kablo ile ana karta bağlı wifi tarafını söküp geri takarak deneyin fakat can güvenliğiniz çok daha önemli fiş kesinlikle prizden çekilmiş olmalıdır.
Yazılımda verildi bildirimi kontrol edin.

Geri
Üst Alt