Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

I Çevrimdışı

iskenderbuyuk

Yeni Üye
30 Nis 2020
25
26
Yazılım linkini paylaşır mısınız? (Yazılım indirme ekranında Menu 1505' mi vardı. Ya da o bilgiyi nereden aldınız onu kontrol etmek istiyorum.)
Hocam yazılımı bu forumdan indirdim. Bu panellere 1505 ten yazılımı atıyorduk daha önce.

bu linkten indirdim.

ok tuşuyla da denedik fakat almadı.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam yazılımı bu forumdan indirdim. Bu panellere 1505 ten yazılımı atıyorduk daha önce.

bu linkten indirdim.

ok tuşuyla da denedik fakat almadı.
Linkteki açıklamayı gördüğünüzü tahmin ediyorum. Paylaşılan yazılım zaten sisteme özel ve yükleme talimatı ile veriliyor. Aşağıdaki talimata harfiyen uyarak tekrar deneyin. Söz konusu yüklemede Menü 1505 gibi bir yöntem görmüyorum. Eğer olmuyorsa belleğinizi değiştirin. Fat32 ile formatlayın ve Disk genius gibi bir yazılımla gpt ya da mbr olup olmadığını kontrol edin. GPT partition tablosunda fat32 formatlansa bile TV diski görmez.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Tv' nin fişini çekin.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

I Çevrimdışı

iskenderbuyuk

Yeni Üye
30 Nis 2020
25
26
Linkteki açıklamayı gördüğünüzü tahmin ediyorum. Paylaşılan yazılım zaten sisteme özel ve yükleme talimatı ile veriliyor. Aşağıdaki talimata harfiyen uyarak tekrar deneyin. Söz konusu yüklemede Menü 1505 gibi bir yöntem görmüyorum. Eğer olmuyorsa belleğinizi değiştirin. Fat32 ile formatlayın ve Disk genius gibi bir yazılımla gpt ya da mbr olup olmadığını kontrol edin. GPT partition tablosunda fat32 formatlansa bile TV diski görmez.

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Tv' nin fişini çekin.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
kontrol ettim mbrde hocam. ama malesef çeşit çeşit usb taktıysam da görmedi.

F Çevrimdışı

filipemisa

Yasaklı Üye
10 May 2023
3
48
oi
solicito o software completo tv toshiba 43u6763dg painel ves430qndl-2d-u11 23369162. foi trocada a placa 17mb120 e uma imagem agora esta expandida.
obrigado pela atenção

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
oi
solicito o software completo tv toshiba 43u6763dg painel ves430qndl-2d-u11 23369162. foi trocada a placa 17mb120 e uma imagem agora esta expandida.
obrigado pela atenção
Olá, o software de televisão produzido fora da Turquia pode estar no master yokoono yokoono, eu o marquei, quando ele entra no fórum, ele vê a correspondência e te dá informações.
Google translate

Muya16 Çevrimdışı

Muya16

Yeni Üye
17 Tem 2018
26
52
MB130 Carbon Smart V3.62.50 yazılımı bir türlü indiremedim tepki ver istekte bulun anlamadım.yardımcı olursan sevinirim. tşkler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
MB130 Carbon Smart V3.62.50 yazılımı bir türlü indiremedim tepki ver istekte bulun anlamadım.yardımcı olursan sevinirim. tşkler
Ben yardımcı olayım ,yazılımı indirememen normal ,çünkü yazılım tv deki seri numarasına göre verilmekte,bunun için de bazı şartları yerine getirmek gerekiyor,mesela tvnin arka kapaktaki seri no etiketinin okunaklı fotosu gibi .Etiketi paylaştıktan sonra yazılım kişiye özel verilir,bunun için sağ üstteki zarf ile ay arasındaki çanda "bildirim geldi" belirtisi olur,işte o zaman linke tıklayıp mesajı beğenmek gerekir ki yazılımı indirebilesin :ok

Geri
Üst Alt