Maalesef neredeyse bir yıldır yazılım yok.MB130 V5 en son yazılım hala V.5.35.8.3 mü neden bu kadar uzun sürdü yeni yazılımın gelmesi acaba artık yazılım gelmeyecek mi ? MB120 ye bile MB130 dan daha çok yazılım geldi.
Maalesef neredeyse bir yıldır yazılım yok.MB130 V5 en son yazılım hala V.5.35.8.3 mü neden bu kadar uzun sürdü yeni yazılımın gelmesi acaba artık yazılım gelmeyecek mi ? MB120 ye bile MB130 dan daha çok yazılım geldi.
Merhaba, vestel 17mb651 v2 10077694 seri no yazılımı bulamadım. yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Bende bir kaç tane mb62 var ,gerçi sevgili @TEKNOwest vermiş yazılımıArşivimde mb62 var ama 65 yok.
diğer ustalarada soralım @TEKNOwest , @By_Trol @hosbulduk @teraspy @yokoono

Çok teşekkürler*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim.Çok teşekkürler![]()
abi indiremiyorum izin vermeniz lazım diye msj alıyorum
Full yazılım kısmı izne tabi, siz core bölümüne bakacaksınız.abi indiremiyorum izin vermeniz lazım diye msj alıyorum
Tersligi düzeldi ama hala negatifBu yazılımı denermisiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bildirimi takip etTersligi düzeldi ama hala negatif![]()

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada var.: SMART 50PF71758 50" LED TV gull yazılımı rica etsem tv ters döndü de
![]()
![]()
elinize sağlıkKendi konusundan devam edilebilir.
VESTEL SMART 49FB7500 AÇILMIYOR.MAVİ LED YANIP SÖNÜYOR
Merhabalar. Forumda yeniyim Umarım doğru yere açmışımdır konuyu.BENIM SORUNUM Vestel smart 49fb7500 tv için Kanalları bulmaığı için, ilk kurulum yap dedıgımde tv kendı kendıne kapandı.daha sonra acılmadı.TV DEKİ STANTBY mavi IŞIK yanıp sönüyor. forumda yazılım bulup yukleyıncede fayda...tavsiyeforumu.com
TV MODEL VESTEL SMART 49FB7500 49 LED TV
TV ANAKART MODEL 17MB110