sizdeki bir güncel versiyonudurmerhaba iyi günler dilerim. benim tv min yazılımı mb211 anakart 0.69.12.1yazılımı Payalaşılan yazılımlarda 0.69.12.0 var. bunu yüklemek sıkıntı olur mu. Yoksa sadece versiyon yazan kısma mı dikkat etmeliyiz. şimdiden teşekkürler.
model değil tv seri no paylaşınTv açınca vestel yazısı geliyor sonra gidiyor tv açilmiyor ışık sönük şekilde yanıyor. Yine sizin videolu anlatımızla çözümü öğrendim fakat elimde flash ile kurabileceğim yazılım yok sizden 43UD9300 model vestel tv için full yazılım rica ediyorum.
abi şimdi anlamadığım konu şu çok özür dileyerek. v0.69.12 benim ama güncel kısmında sizin paylaştığınız klasörde v0.69.40 ile başlayan yazılım mevcut. yani ben bunu yüklersem daha mı güncel olur. Güncelleme yapmak istememin tek nedeni tv de wifi olmasına rağmen kablosuz erişim seçeneği kayboldu. acaba bu şekilde çözebilirmiyim diye uğraşıyorum. 48fd7300model nolu vestel tv. çok çok teşekkürler ilginizesizdeki bir güncel versiyonudur
Daha güncel olur fakat wifi arızası yine kalır. Wifi kartı veya kablosu arızalıdır. Kabloyu söküp geri takmak bazen işe yarar.abi şimdi anlamadığım konu şu çok özür dileyerek. v0.69.12 benim ama güncel kısmında sizin paylaştığınız klasörde v0.69.40 ile başlayan yazılım mevcut. yani ben bunu yüklersem daha mı güncel olur. Güncelleme yapmak istememin tek nedeni tv de wifi olmasına rağmen kablosuz erişim seçeneği kayboldu. acaba bu şekilde çözebilirmiyim diye uğraşıyorum. 48fd7300model nolu vestel tv. çok çok teşekkürler ilginize
Resimdeki tv eski bir anakarta sahip olduğu için güncel yazılımı yok. Arıza ve hataya örnek verin.Merhabalar tvm son zamanlarda çokca arıza ve hata vermeye başladı. Hangi yazılımı yüklemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz_?
Farklı bir bölümde size cevap vermiştim. Mb35 Anakartlı tv lere özel cihaz ile yazılım yükleniyor. Dijital ve analog olmak üzere iki yazılım yüklenir.17mb35_v138 hangisini yüklemem lazım