Teşekkürler..Yüklenmez.
Teşekkürler..Yüklenmez.
Rica ederim.Teşekkürler..
Binada merkezi sistem var diğer komşularda sorunsuz çalışıyor. Dediğiniz gibi olsa onlarda da bozuk olması gerekmez miydi?Donma ve yayınların kesik kesik gelmesi anten tesisatı veya çanak anten yönü ile alakalıdır.
Başka bir hat varsa ona takip deneyiniz. Size gelen kabloda hasar veya fazladan ek varsa sinyal kalitesi düşebilir. Yada merkezi sistemde size gelen portta sorun olabilir. Bu nedenle başka bir yerde denemenizi önerdim.Binada merkezi sistem var diğer komşularda sorunsuz çalışıyor. Dediğiniz gibi olsa onlarda da bozuk olması gerekmez miydi?
Tamamdır teşekkür ederimBaşka bir hat varsa ona takip deneyiniz. Size gelen kabloda hasar veya fazladan ek varsa sinyal kalitesi düşebilir. Yada merkezi sistemde size gelen portta sorun olabilir. Bu nedenle başka bir yerde denemenizi önerdim.
Ayrıca istediğiniz uygulamada şu anda bu ana kart desteksiz.
Merhaba, son zamanlarda çalışırken sürekli donuyor. Durup dururken yayın kesiliyor ya da kesik kesik geliyor
cihaz acılıyor vestel logosu heliyor ve kapanıyor.en son formdan bu yazılımı yükledim .ama uymadı.17mb110s
cihaz acılmıyor vestel logosu geliyor ve kapanıyor
Donanım orijinal ise tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.e
cihaz acılıyor vestel logosu heliyor ve kapanıyor.en son formdan bu yazılımı yükledim .ama uymadı.
17MB110_FB_TV_V2.24.1.0_SVN_216798_Cekirdek_Yazilim
Donanım orijinal ise tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin.
cihaz bu 17mb110s yazılı yüklemiyor. formdan başka bir yazılım buldum 17mb110s yazılımı o da yükledi ama resim ters geldi vestel logu geliyor cihaz stanbaya geciyor.selamlar..
Orj. ful yazılım ok tuşu ile
cihaz bu 17mb110s yazılı yüklemiyor. formdan başka bir yazılım buldum 17mb110s yazılımı o da yükledi ama resim ters geldi vestel logu geliyor cihaz stanbaya geciyor.selamla
hocam merhaba finlux mb97 v0.45.23.7 yazilim mevcut 3 yazilimida denedim yuzde 99 a geliyor tamamlanmadan resetliyor kirmizi isik yanip sonuyor yukleniyormus gibi ama acildiginda versiyon degismemis oluyor neden acaba.
Farklı USB girişi ve farklı USB bellek denediniz mi?hocam merhaba finlux mb97 v0.45.23.7 yazilim mevcut 3 yazilimida denedim yuzde 99 a geliyor tamamlanmadan resetliyor kirmizi isik yanip sonuyor yukleniyormus gibi ama acildiginda versiyon degismemis oluyor neden acaba.
selam usta yazılımı yükledim panel normal acıldı.regal yazısı geliyor ilk kurulum geliyor ve stanbaya geciyor.kumandayla acıyorum.yine aynısını yapıyor.Orj. ful yazılım ok tuşu ile
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv üzerindeki tuş basılı kalmış olabilir kontrol edin.selam usta yazılımı yükledim panel normal acıldı.regal yazısı geliyor ilk kurulum geliyor ve stanbaya geciyor.kumandayla acıyorum.yine aynısını yapıyor.