Maalesef benim arşivimde yok.selam arkadaşlar elimde regal 40r6020f ankart modeli 17mb110s bu cihazın cekirdek yazılımını bulamıyorum.sitede olanları denedim ama cihaz yükleme yapmıyor. 8gb flaj kullandm rufus ile fat 32 formatladım corre ve tıtanyum yazılımlarını denedim.tv acarken ok tusuna basıyorum ondeki led hızlı hızlı yanmaya baslıyor ama yazılımı yüklemiyor yardım olursanız cok sevinirim.teşkürler.
If it doesn't work either, I think you wrote the wrong software and the remote control (ok key) is no longer compatible.selam arkadaşlar elimde regal 40r6020f ankart modeli 17mb110s bu cihazın cekirdek yazılımını bulamıyorum.sitede olanları denedim ama cihaz yükleme yapmıyor. 8gb flaj kullandm rufus ile fat 32 formatladım corre ve tıtanyum yazılımlarını denedim.tv acarken ok tusuna basıyorum ondeki led hızlı hızlı yanmaya baslıyor ama yazılımı yüklemiyor yardım olursanız cok sevinirim.teşkürler.
selam hocam yazılımı yukledim görüntü ters geldi .vestel logosu geliyor ilk kuruluma geciyor ve cihaz kapanıyor..If it doesn't work either, I think you wrote the wrong software and the remote control (ok key) is no longer compatible.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekürler yinede baktıgın için..Maalesef benim arşivimde yok.
Ana kartınız nedir?guncel dosyaları bulamadım nerede tesekurler
17mb110sAna kartınız nedir?
Menü 4725 yapıp eklermisiniz
cihaz acılmıyor vestel logosu geliyor ve kapanıyor17mb110s
17mb110s
cihaz acılmıyor vestel logosu geliyor ve kapanıyor
Merhaba, son zamanlarda çalışırken sürekli donuyor. Durup dururken yayın kesiliyor ya da kesik kesik geliyorResimdeki tv eski bir anakarta sahip olduğu için güncel yazılımı yok. Arıza ve hataya örnek verin.
Donma ve yayınların kesik kesik gelmesi anten tesisatı veya çanak anten yönü ile alakalıdır.Merhaba, son zamanlarda çalışırken sürekli donuyor. Durup dururken yayın kesiliyor ya da kesik kesik geliyor
Mb130 Anakartlı V3 Yazılımlı tv lerde exxen tv yok.Merhabalar ,
Bende Vestel 49UD9400 model smart 4k tv var . Üstünde gözüken Yazılım (Yoda) (V.3.62.35.0)(SVN:278355)(/0009df/7174.dcf)(MB130)(1.5GB)
Buna uygun EXXEN ve TV+ uygulaması içeren yazılım varmı..
Saygılarımla
MerhabalarMb130 Anakartlı V3 Yazılımlı tv lerde exxen tv yok.
Yüklenmez.Merhabalar
Buna v5 yazılım yüklenirmi..