teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
It must have been afraid of you
It must have been afraid of you
Yazılım linkmerhaba,
Vestel marka led tv var alındığından beri güncelleme yapmıyor ekte bilgilerini atıyorum bu ürünün güncelemesini nasıl yaparım
Mb95 Eski bir anakart olduğu için güncellemesi yok donanımı da yetersiz kaldı. Çalışıyorsa ellemeyin.Merhabalar. Öncelikle anlatım için teşekkürler. Vestel tv min 17MB95M anakart modeli budur. Bunun için hangi güncellemeyi indirip yapmam gerekiyor. Acil dönüş sağlarsanız sevinirim.
tv vestel yazısında kalıyor açılmıyor anladıgım kadarıyla full yazılım gerekiyor yardımcı olurmusunuzYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılım verildi.tv vestel yazısında kalıyor açılmıyor anladıgım kadarıyla full yazılım gerekiyor yardımcı olurmusunuz
BU YAZILIMI B ULA BİLDİNİZMİarkadaşlar çok acil Vestel 17mb82s full yazılım lazım model 24ha5100
BU YAZILIMI B ULA BİLDİNİZMİ
Eğer tvde ki yazılım güncel ise smart özelliğinde donmalar mevcut bu konuda yapmamı tavsiye edeceğiniz önerileriniz var mıdır. Yoksa mb230 Anakart larda kronikleşmiş bir sorun mu? Smart özelliğinde tarayıcı üzerinden film açıyorum genelde bu esnada arada donmalar oluyor ve tekrar görüntü akmaya devam ettiğinde ses kısılıyor tv ağırlaşıyor.
Hekese merhabalar hangi yazılım güncelleştirme dosyasını indirmem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Güncelleme ile tv ye büyük ihtimalle bazı aksaklıkların düzeltilmesi dışında pek bir katkısı olur mu bilmiyorum ,çünkü bendeki tvler eski kart tv ,mb130 yok ama tabii güncelleme yapılmasında fayda var.merhaba tv kodum 65ud8900 ben buna amazon prime ve yeni ne varsa uygulama vs eklemek istiyorum
indirme linkimdeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ne varsa hepsini tek tek yüklüyorum usb ye atıyorum verdiğiniz kodu komutu veya fişi çekip ok tuşuna basarak sonrasında açarak yüklemesini bekleyerek yülklüyorum ve uygulama ların hepsi yeni sürüme geçiyor doğru anladım dimi ?
doğru anladım varsayıyorum ve sormak istiyorum bu yükleme bitip yeni versiyon yüklendikten sonra ek uygulama gelicekmi mesela amazon prime vestel ud9500 yada 9600 da gördüm menü daha daha farklı idi gibi değişimler ve ek uygulama lar olacakmı yada bu güncelleme tv me ne katacak bu konu hakkında RİCA ETSEM BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM AFFOLA SAYGILARIMLA
Güncelleme yazılım linkmerhaba tv kodum 65ud8900 ben buna amazon prime ve yeni ne varsa uygulama vs eklemek istiyorum
indirme linkimdeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ne varsa hepsini tek tek yüklüyorum usb ye atıyorum verdiğiniz kodu komutu veya fişi çekip ok tuşuna basarak sonrasında açarak yüklemesini bekleyerek yülklüyorum ve uygulama ların hepsi yeni sürüme geçiyor doğru anladım dimi ?
doğru anladım varsayıyorum ve sormak istiyorum bu yükleme bitip yeni versiyon yüklendikten sonra ek uygulama gelicekmi mesela amazon prime vestel ud9500 yada 9600 da gördüm menü daha daha farklı idi gibi değişimler ve ek uygulama lar olacakmı yada bu güncelleme tv me ne katacak bu konu hakkında RİCA ETSEM BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEM AFFOLA SAYGILARIMLA