Ölen tv linkteki tv mi?Tv öldüyse ve servis menüsünü açamıyorsam mb130 için yazılım sürümünü nasıl bulabilirim?
Ölen tv linkteki tv mi?
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
SN. 8338066 900989 Full yazılım ve Core yazılım lütfen YouTube donuyor Sn. 8338066 900989 Hi level 49 uhl 650 Anakart mb 130s @TEKNOwest @By_Troltavsiyeforumu.com
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin bu arada donanım orijinal mi?Hayır, kırmızı ışıkta kalan ve yazılım güncellemesi gerektirebilecek başka bir televizyon. 17MB130
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin bu arada donanım orijinal mi?
Maalesef ithal tv yazılımı benim arşivimde yok.televizyondaki yazılar
Model FL2D5506UH
10124445 1908900132
-SN 8280856 900132
evet orijinal, el değmemiş
Günlükleri nasıl okuyacağımı veya sürüm numarasını tanımlayabileceğim bir şey var mı?Maalesef ithal tv yazılımı benim arşivimde yok.
Tv çalışmadığı ve ithal olduğu için sürüm numarasını göremeyiz. Günlük konusuna gelince biraz daha açıklayıcı yazınız. Günlük ?Günlükleri nasıl okuyacağımı veya sürüm numarasını tanımlayabileceğim bir şey var mı?
seri no?uhl 650 hi level tv 5v 17mb130 bin orjinal dosyası varmı ? tv sürekli tekrar acılıp kapanıyor reset atamadım güvenli moda gecemedim flasha attgım dosya ile güncelleme yapmaya calısırkende ''sofware ugrade error'' hatası alıyorum. yardımcı olursanız cok sevinirim
Resim sitesine erişim yok ,foruma yükleseydin keşke.Merhaba arkadaşlar doğru anlamış mıyım diye resim paylaşıyorum eğer doğruysa v1 olan son güncellemeyi indirip yüklüyorum..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
LookResim sitesine erişim yok ,foruma yükleseydin keşke.