Sayfayı yenilediniz miBeğene basmama rağmen linkler açılmadı
Sayfayı yenilediniz miBeğene basmama rağmen linkler açılmadı
Merhaba Vestel Terranova televizyonda youtube dahil portaldaki birçok uygulama çalışmıyor. Yazılım güncellemesini ağa bağlanmama rağmen alamadık. Teşekkürler forum.
Olmamakta ısrarcı benim tv adım adım uyguluyorum ama yok1- Usb yi FAT32 olarak formatla
2- Kapasitesi çok büyük olmasın(en fazla 16 mb olabilir toshiba gibi)
3- Usb bellek daha önce bootable yapıldıysa mbr sıfırlanmalı
4- değiştirdiğin profili pc de Profile isimli klasör yaratıp içine kopyala,tvyi kapatıp tak ,taktıktan sonra tvyi aç,kumandadan menü+4725 yap,oradan usboperations üzerine gelip kumandadan OK tuşuna bas.
Merhaba .رابط البرنامج
*** نص مخفي: لا يمكن اقتباسه. ***
قم باستخراج البرنامج من ملف zip.
انسخه إلى ذاكرة فلاش فارغة مهيأة بتنسيق Fat32.
قم بتوصيل ذاكرة فلاش USB بمنفذ إدخال USB الخاص بالتلفزيون.
قم بتشغيل التلفزيون بعد ظهور الصورة
اضغط على MENU 1505 على جهاز التحكم عن بعد.
اضغط على "موافق" لترقية البرنامج في القائمة التي تظهر.
سيتم تثبيت البرنامج ، سيتم إيقاف تشغيل التلفزيون ، وسيستمر التثبيت ، وانتظر حتى يفتح. لا افصل
بعد تثبيت البرنامج ، أعد التلفزيون إلى الإعداد الأولي وقم بتثبيته مرة أخرى.
هذا هو الإجراء لتثبيت هذا البرنامج.
المسؤولية كاملة لك.
Yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulum yaptınız mı?Merhaba .
Güncelleme sonrası Smart TV'ye girip tüm şartları kabul ettiğimde ve IPTV dosyalarını eklediğimde bir sorunla karşılaştım, ardından Smart TV'den çıkıp giriş yaptığımda sıfırdan başlıyor.
Panel profile. 2 files in stick/Stick in usb/ Menu/4725/USB Operations/OK/exit/ tv off/tv unplugged for 1 min/stick out/GO.Merhaba Hocam.
Foruma yeni katildim.
Yurtdisinda vestel urunlerinin tamiri ile ugrasiyorum.
ekte resimlerini gonderdigim ORION marka TV yazilimi cokmus olarak geldi kurtarma yazilimi yuklemeye calistim olmadi. sonra internetten bu model icin buldugum U10 ve U12 eepromlara dump yazilimi yukledim. TV acildi ama panel ayari bozuk, birkac tane panel yazilimi yuklemeye calistim yuklenmedi. veya yuklendi ama degisen bir sey olmadi.
dump dosyalarini aldigim yerde 17MB82-2 icin yaziyordu. bende olan 17MB82s.
bu TV ye gore bir yazilim alabilirmiyim
bakalımmAbi merhaba, Vestel 43ua9400 17mb100 4k3dsmart tv de Netflix çalıştırmak istiyorum (Anakartı MB100). smart tv Menüsünde ve mağazada netflix uygulaması yoktu. Sizin videonuza bakarak ve sitenizdeki 17 MB100 yazılımını kullanarak yazılımı v2.7.0.0 a yükselttim. Ama hala netflix yok ve çalışmıyor. Netflix programını yüklemenin başka bir yolu var mı? Yoksa bu seri televizyonlarda netflix çalışmıyor mu? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.