gurkan' Alıntı:
ferdi28' Alıntı:
Karşılaştırma yaptığım Samsung 49MU7400
Özellikle wireless display denedim kamerayı açıp ekrandan takip ettim tepkime süresi neredeyse hiç yok menü ve kanal geçişleri daha hızlı görüntü net panelini araştırmak gerek ...
Bu olaya bende karismak isterim aslinda
ferdi hocam samsungun sattigi mu7400 aslinda yurt disinda giris modelle ayni turkiyeye ise 7400 diye giris yapdi yani hakki olan bir mu7400 degil. Ama ado hocamin bahsetmis oldugu surumu yukleyin. Bende tvyi ilk aldigimda ayni surum vardi. Sagolsun hocam bana ust versionu yuklememde yardimci oldu ve geri donusum menulerde daha serilesme oldu. Wifi display konusunda ben gayet memnunum. Paneli ise yanlis hatirlamiyorsam bi yerde okumusdum yanlis olmasin ama ips paneldi galiba.
Merhaba,
Bugün görüntüdeki sorunla ilgili servis geldi
2.43.4.0 olan yazılımı 2.40 versiyonla guncellediler ?? son çıkan versiyonmus.
Yedekleme yaptığım kanal tablosunu geri yukleyemedim TV ".sdx " dosyasını görmedi.
Yarın tekrar servis gelecek yeni bir yazılım göndermiş fabrika , inşallah bu kez düzgün bir iş yaparlar. Marka takıntılı değilim özellikle Vestel yerli marka olduğu için daha çok tercih ettiğim marka ama inceledikten sonra keşke Samsung 49MU7400 tvyi alsaydim diyorum