Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
kaya.cihat92' Alıntı:
Ado' Alıntı:
kaya.cihat92' Alıntı:
adem hocam 49ud9400 tv de 10 gb bi film izlemek istedim film  cok akıci degildi ara ara takilıyodu.usb den mi kaynaklı tv den mi

Bellek veri aktarım hızı veya filmin kendisi olabilir. TV olacağını çok düşünmüyorum lakin aktarım hızı daha yüksek birbellek ile deneyip teyit edebilirsiniz.  :ok:
peki önerdiginiz bellek varmidir adem hocam.tv nin usb leri 2.0 dı galiba 3.0 taksam daha verimli olurmu veya siz ne onerirsiniz

Yok azizim, ana unsur 2.0 destekledikten sonra, siz oraya ne takarsanız takın ancak 2.0 kapasitesi alırsınız.

Samsung cruzer kullanırım ben daima. Benim 16 gözlü bellek çantam var, içerisinde 1 adet 3.0 32GB , diğerleri 8-16gb karışık 2.0 olmak üzere hep sandisk bellek doludur bu güne kadar hiç veri aktarım hız sorunu yaşamadım.

Ancak öncesinde TOSHİBA KINGSTON vs kullanırken yerine göre oldukça değişiksorunlar yaşardım.

Tabi sizden ricam araştırarak almanız yöndedir. varmıdır bilmiyorum ama 25mb/sn tarzı bir ürün olursa tadından yenmez. Bendekiler 19mb/sn(2.0olanlar tabiki.. 3.0 olanı 180mb/sn)

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Ado' Alıntı:
kaya.cihat92' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Bellek veri aktarım hızı veya filmin kendisi olabilir. TV olacağını çok düşünmüyorum lakin aktarım hızı daha yüksek birbellek ile deneyip teyit edebilirsiniz.  :ok:
peki önerdiginiz bellek varmidir adem hocam.tv nin usb leri 2.0 dı galiba 3.0 taksam daha verimli olurmu veya siz ne onerirsiniz

Yok azizim, ana unsur 2.0 destekledikten sonra, siz oraya ne takarsanız takın ancak 2.0 kapasitesi alırsınız.

Samsung cruzer kullanırım ben daima. Benim 16 gözlü bellek çantam var, içerisinde 1 adet 3.0 32GB , diğerleri 8-16gb karışık 2.0 olmak üzere hep sandisk bellek doludur bu güne kadar hiç veri aktarım hız sorunu yaşamadım.

Ancak öncesinde TOSHİBA KINGSTON vs kullanırken yerine göre oldukça değişiksorunlar yaşardım.

Tabi sizden ricam araştırarak almanız yöndedir. varmıdır bilmiyorum ama 25mb/sn tarzı bir ürün olursa tadından yenmez. Bendekiler 19mb/sn(2.0olanlar tabiki.. 3.0 olanı 180mb/sn)
yani vestel efendi bi usb 3.0 i cok gormus tv ye

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
kaya.cihat92' Alıntı:
Ado' Alıntı:
kaya.cihat92' Alıntı:

yani vestel efendi bi usb 3.0 i cok gormus tv ye

Azizim bu yaklaşımın sonu yok maalesef.
otomotiv sektörü de bu şekilde siz de biliyorsunuz.  :ok:

osmanhasimcan Çevrimdışı

osmanhasimcan

Yeni Üye
30 Ara 2017
10
46
20180103_192254.jpg

Regal 40r4010f cekirdek yazilim lazim adem ustam v0.8.4 var cihazda

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68
veli1990' Alıntı:
Merhaba regal 40r5020u tv var ama bu tv açılışına nasıl fotoğraf koyacağım

[font=Arial, Verdana]Özel Açılış Logosu
[font=Arial, Verdana]TV’nizin her açılışında sevdiğiniz
[font=Arial, Verdana]bir görüntünün ya da fotoğrafın
[font=Arial, Verdana]ekranda gösterilmesi için TV’nizi
[font=Arial, Verdana]kişiselleştirebilirsiniz. Bunu yapmak
[font=Arial, Verdana]için sevdiğiniz görüntü dosyalarını bir
[font=Arial, Verdana]USB belleğe yerleştirin, belleği TV’nize
[font=Arial, Verdana]takın ve medya tarayıcı menüsünden
[font=Arial, Verdana]görüntülerinizi açın. İstediğiniz görüntüyü
[font=Arial, Verdana]seçtiğinizde, bu görüntüyü vurgulayın
[font=Arial, Verdana]ve tam ekranda görüntülemek üzere
[font=Arial, Verdana]OK tuşuna basın. Bu görüntüyü özel
[font=Arial, Verdana]logonuz olarak seçmek için yeniden OK
[font=Arial, Verdana]tuşuna basın. Eğer bu görüntü TV’niz için
[font=Arial, Verdana]uygunsa*, TV’nizin bir sonraki açılışında
[font=Arial, Verdana]ekranda göreceksiniz.
[font=Arial, Verdana]Not: Eğer FTI (ilk kurulum) işlemini
[font=Arial, Verdana]yaparsanız, TV yeniden varsayılan logoyu
[font=Arial, Verdana]kullanmaya başlar.
[font=Arial, Verdana]*Görüntüler 4:3 ya da 16:9 en-boy oranında
[font=Arial, Verdana]ve .jpeg, .jpg ya da .jpe dosya biçiminde
[font=Arial, Verdana]olmalıdır.

[font=Arial, Verdana]Böyle bir yazı buldum denemedim size yardımcı olursa denersiniz.

F Çevrimdışı

ferdi28

Yeni Üye
26 Ara 2017
9
gurkan' Alıntı:
ferdi28' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Model de belirtirmisiniz rica etsem, incelemek karşılaştırmak isterim.  :ok:

Karşılaştırma yaptığım Samsung 49MU7400
Özellikle wireless display denedim kamerayı açıp ekrandan takip ettim tepkime süresi neredeyse hiç yok menü ve kanal geçişleri daha hızlı görüntü net panelini araştırmak gerek ...
Bu olaya bende karismak isterim aslinda:) ferdi hocam samsungun sattigi mu7400 aslinda yurt disinda giris modelle ayni turkiyeye ise 7400 diye giris yapdi yani hakki olan bir mu7400 degil. Ama ado hocamin bahsetmis oldugu surumu yukleyin. Bende tvyi ilk aldigimda ayni surum vardi. Sagolsun hocam bana ust versionu yuklememde yardimci oldu ve geri donusum menulerde daha serilesme oldu. Wifi display konusunda ben gayet memnunum. Paneli ise yanlis hatirlamiyorsam bi yerde okumusdum yanlis olmasin ama ips paneldi galiba.
Merhaba, 
Bugün görüntüdeki sorunla ilgili servis geldi
2.43.4.0 olan yazılımı 2.40 versiyonla guncellediler ?? son çıkan versiyonmus.
Yedekleme yaptığım kanal tablosunu geri yukleyemedim TV ".sdx " dosyasını görmedi.
Yarın tekrar servis gelecek yeni bir yazılım göndermiş fabrika , inşallah bu kez düzgün bir iş yaparlar. Marka takıntılı değilim özellikle Vestel yerli marka olduğu için daha çok tercih ettiğim marka ama inceledikten sonra keşke Samsung 49MU7400 tvyi alsaydim diyorum

F Çevrimdışı

ferdi28

Yeni Üye
26 Ara 2017
9
Ado' Alıntı:
ferdi28' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Model de belirtirmisiniz rica etsem, incelemek karşılaştırmak isterim.  :ok:

Karşılaştırma yaptığım Samsung 49MU7400
Özellikle wireless display denedim kamerayı açıp ekrandan takip ettim tepkime süresi neredeyse hiç yok menü ve kanal geçişleri daha hızlı görüntü net panelini araştırmak gerek ...

Bu çok yanlış bir test şeklionu baştan belirtmeliyim.
Anladığım kadarıyla wd ile telefondan bağlanıp, telefonun kamerasını açıp sonra da panelin tepkimesini test ediyorsunuz doğru mu anladım?  :yuh:

Aynen

Geri
Üst Alt