Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
kaya.cihat92' Alıntı:peki önerdiginiz bellek varmidir adem hocam.tv nin usb leri 2.0 dı galiba 3.0 taksam daha verimli olurmu veya siz ne onerirsinizAdo' Alıntı:kaya.cihat92' Alıntı:adem hocam 49ud9400 tv de 10 gb bi film izlemek istedim film cok akıci degildi ara ara takilıyodu.usb den mi kaynaklı tv den mi
Bellek veri aktarım hızı veya filmin kendisi olabilir. TV olacağını çok düşünmüyorum lakin aktarım hızı daha yüksek birbellek ile deneyip teyit edebilirsiniz. :
Yok azizim, ana unsur 2.0 destekledikten sonra, siz oraya ne takarsanız takın ancak 2.0 kapasitesi alırsınız.
Samsung cruzer kullanırım ben daima. Benim 16 gözlü bellek çantam var, içerisinde 1 adet 3.0 32GB , diğerleri 8-16gb karışık 2.0 olmak üzere hep sandisk bellek doludur bu güne kadar hiç veri aktarım hız sorunu yaşamadım.
Ancak öncesinde TOSHİBA KINGSTON vs kullanırken yerine göre oldukça değişiksorunlar yaşardım.
Tabi sizden ricam araştırarak almanız yöndedir. varmıdır bilmiyorum ama 25mb/sn tarzı bir ürün olursa tadından yenmez. Bendekiler 19mb/sn(2.0olanlar tabiki.. 3.0 olanı 180mb/sn)