Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Bir çok kez öndeki led yanmasa bile full yazılım işe yarar MB9X anakartlarda uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna yaklaşık 30-40 Saniye basılı tutmanız lazım sonrasında led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlar. Uzaktan kumandanın sağlam olduğundan da emin olun gerekirse başka flash bellek deneyin.
Dün uğraştığım tvsion 17mb96 anakrtalı tv nin ledler geldi. Montaj yaptım ama dikkatimi çekwn vir durum var. Yanda tek sora ledlerin 1 ve 3. Bölümü yanıp sönüyor sellektör yapar gibi. Ben yinede paneli kapattım. Yine kırmızı ışık yok. Biraz daha uğraş sizin verdiğinniz yazılımlar dderken kırmızı ışık baktım gelmiş. Aöa açmıyor. Kumanda işlemiyor. 9 tane vestel kumandası getirip denedim. Yok hareket yok. Stamdby kırmızı ışık bana zayıf yanıyor gibi geldi. Ama start almadı ustalar..
Buna kafa atsam olurmu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Dün uğraştığım tvsion 17mb96 anakrtalı tv nin ledler geldi. Montaj yaptım ama dikkatimi çekwn vir durum var. Yanda tek sora ledlerin 1 ve 3. Bölümü yanıp sönüyor sellektör yapar gibi. Ben yinede paneli kapattım. Yine kırmızı ışık yok. Biraz daha uğraş sizin verdiğinniz yazılımlar dderken kırmızı ışık baktım gelmiş. Aöa açmıyor. Kumanda işlemiyor. 9 tane vestel kumandası getirip denedim. Yok hareket yok. Stamdby kırmızı ışık bana zayıf yanıyor gibi geldi. Ama start almadı ustalar..
Buna kafa atsam olurmu

Yeni taktığınız besleme kartı görsel olarak aynı olsa da kod uymuyor olabilir. Çıkan ile yeni takılanın resimlerini ekler misin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Benim Vestel marka tv de hangi versiyon olduğunu anlayamadım güncelleme için hangi programı kullanmaliyim?

20200826_195808.jpg
Ekrandaki yazıların tamamı görünecek şekilde resim ekler misiniz.

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Yeni taktığınız besleme kartı görsel olarak aynı olsa da kod uymuyor olabilir. Çıkan ile yeni takılanın resimlerini ekler misin.
Galiba siz haklısınız.. Ama elimde eski kart yok. Olmadığu için besleme kart satın aldım.
Bunun üzerinde uyumsuzluğu yapan nedir. Dönüşüm şansımız yok mu..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Galiba siz haklısınız.. Ama elimde eski kart yok. Olmadığu için besleme kart satın aldım.
Bunun üzerinde uyumsuzluğu yapan nedir. Dönüşüm şansımız yok mu..
Görsel olarak kartlar bir birinin aynısı gibi görünsede küçük smd parçalarda ve jumper larda pozisyon ve değer farkı vardır. Bu nenenle gitmesi gereken yere voltaj girmeyebilir veya tam tersi gitmemesi gereken yere voltaj gider bir de buna az yada çok gitmesi eklenince de sizi yanıltır boşa uğraşmış olursunuz.
Kartın üzerindeki barkodta 23256668 Yazmalıdır.

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Ustalar regal bir tv les problemi vardı. 2 sıra Ledleri komple değiştim.. Cihaaz açtı regal yazısı var ama sürekli resrtliyor. Kapanıyor açılıyır....reset atıyor... 10 15 kadar resetten sonra kapanıyor.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Ustalar regal bir tv les problemi vardı. 2 sıra Ledleri komple değiştim.. Cihaaz açtı regal yazısı var ama sürekli resrtliyor. Kapanıyor açılıyır....reset atıyor... 10 15 kadar resetten sonra kapanıyor.
alttaki konuda seri no paylaşıp ful yazılım talep edin

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
alttaki konuda seri no paylaşıp ful yazılım talep edin
Sadece panel yazılım lazım.. Bşr tane buldum. 4 e bölündü. Başka attım ter döndü. Panel no : 23116312
Anakrt 17MB82S
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ledler patlaktı. Yaptım . açıldı. Sürekli resetleme sorunu vardı. Bir tane panel yazılımı bulup attım ekran ters döndü. Sonra başka yazılım ekran yarım yarım.. Sonra kurtarma yazılımı bulup attım. Resetleme bitti ama ekran hala bozuk gösteriyor. Panel yazılımı lazım ustalar..

20200828_165259.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt