yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
MENU 4725 ???.mrb vestel42pf9040 tv hom ev tusuna basıp 4725 yaptımda versıyon la alakalı birsey göremedim yardımcı olabilirmisinz
MENU 4725 ???.mrb vestel42pf9040 tv hom ev tusuna basıp 4725 yaptımda versıyon la alakalı birsey göremedim yardımcı olabilirmisinz
versiyonu öğrenmek için oraya girin yazıyor basıyorum ama ekran geliyor versıyon yazısını göremiyorumMENU 4725 ???.
mrb vestel42pf9040 tv hom ev tusuna basıp 4725 yaptımda versıyon la alakalı birsey göremedim yardımcı olabilirmisinz
yokoono Sizden menü tuşuna bastıktan sonra 4725 tuşlamanızı ve resimini eklemenizi istedi.
17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor)
okey@ sota
hem döktürmüş.
hemde
Doktormuş bu konuda
üstün tvci @Ado bir tv doktorudur. :
ama ado kardeşim ben hala tüplü tvleri seviyorum ya ısınamadım gitti şu ince tv lere.
yok o sıcaklık be tüplü tvleri seyrdettiğimiz yıllardaki sıcaklıktan bahsediyorum sen anlamışsındır ?
inan bu durum kişi bazında benim ruhumada yansıyor sevemedim gitti şu panel dediğiniz tvleri.
en son bir tane tüplü panel tv aldıydım. yani resmen tüpe panel uygulanmış deniyordu ne ölçü dorudur bilemem. nasıl desem DRCMF vs philips pixel plus gibi zaten tv üstündede hd ready yazıyor. sony 86 ekran o bile çok zevk vermedi ama şuanki tv lere değişmem ek hoperlörle vs işi olmuyor tam bas tam stereo vs güm güm ötüyor.
millet bunu nereden buldun diyor bende dhde bir arkadaş vardı pek girmem tv konularına bir tv lazıom olunca lcd leri beğenemedim okurken yazısını gördüm dua ediyorum arkadaş ismini unuttu. şimdi millet nereden buldun bunu diyor diyorum japonyadan geldi =)
Try. For stickMb96 kurtarma yazılımına ihtiyacım var..
Daha da olmazsa bios programmer var elimde dupmp dosyası bulabilir miyiz
Try. For stick
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
[/QUOTE
Teşekkür ederim dosya için .. Besleme kartım yeni ama standby ışığı bile yok..
Hiç hareket yok zaten ışık yok .. Verdiğiniz dosyayı zipden çıkarıp flash diske attım. Tv usb takıp kumanda ok basılı iken 220 kablo taktım.. Bekledim 3-5 dk tık yokDenediniz mi ve güncelleme başlamıyor mu? OK tuşuna basıldığında.
Bunu da dene. 3D'siz panel içindir.Hiç hareket yok zaten ışık yok .. Verdiğiniz dosyayı zipden çıkarıp flash diske attım. Tv usb takıp kumanda ok basılı iken 220 kablo taktım.. Bekledim 3-5 dk tık yok
Try. For stick
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hiç hareket yok zaten ışık yok .. Verdiğiniz dosyayı zipden çıkarıp flash diske attım. Tv usb takıp kumanda ok basılı iken 220 kablo taktım.. Bekledim 3-5 dk tık yok