Thank you very much!Please in English. It's ok ?
MB95 İçin yapılabilecek hiç bir işlem yok tv yi olduğu gibi kullanacaksınız. Smart özelliği ve internet için android box satın alıp kullanabilirsiniz.Televizyonum mb(95) anakartına sahip mb(100) sürümünü yükleyebilirmiyim yada daha farklı sürümleri
Farkı kulalnarak kendiniz göreceksinizmerhabaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yükledim bu son sürümmü çekirdekle arasındaki fark ne şimdiden teşekkürler
teşekkürler yükledim ben anlıyorum biraz bu işten fakat çekirdek yazılımı yüklemedim farkı ne ful yazılım yükledim sadece tv de parlaklık artışı oldu smartta bir değişiklik olmadı mb130 62.50 yükseldi çekirdek yüklersem negibi bir değişiklik olur smartta onu sormak için tşklerFarkı kulalnarak kendiniz göreceksiniz
He değişiklikleri kullanıcı yorumlarından bakınız. Çünkü Vestel şu değişti diye birşey demiyorteşekkürler yükledim ben anlıyorum biraz bu işten fakat çekirdek yazılımı yüklemedim farkı ne ful yazılım yükledim sadece tv de parlaklık artışı oldu smartta bir değişiklik olmadı mb130 62.50 yükseldi çekirdek yüklersem negibi bir değişiklik olur smartta onu sormak için tşkler
eyvallahHe değişiklikleri kullanıcı yorumlarından bakınız. Çünkü Vestel şu değişti diye birşey demiyor
Başka bir versiyin yoktur en güncel sürümdür. Hem YouTube hemde Netflix var bu sürümde .Hocam merhabalar;
Teşekkürler paylaştığınız bilgiler için VESTEL 43FA9000 model televizyonum var. MB98 anakartmış yazılım olarak V.0.45.23.64 yüklü. Bu sürümde wireless display bağlantı problemleri ve televizyonda aşırı bir yavaşlık söz konusu. Daha güncel bir yazılım ben araştırdığımda bulamadım. Yardımlarınızı rica ederim
mb120 lazım. En baştaki konuyu beğendim ama yine de konuyu göremiyorum