Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Deniyorum. Panelde ışık yok.. Standby yok.sadece. kartın üstünde optik ses çıkışında ışık kırmızı ışık var.. Besleme aldım ilk takınca eternet ışığı çok hızlı yanıp söndü sürekli. Şimdi oda yok.

Bir çok kez öndeki led yanmasa bile full yazılım işe yarar MB9X anakartlarda uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna yaklaşık 30-40 Saniye basılı tutmanız lazım sonrasında led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlar. Uzaktan kumandanın sağlam olduğundan da emin olun gerekirse başka flash bellek deneyin.

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
112
48
Bir çok kez öndeki led yanmasa bile full yazılım işe yarar MB9X anakartlarda uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna yaklaşık 30-40 Saniye basılı tutmanız lazım sonrasında led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlar. Uzaktan kumandanın sağlam olduğundan da emin olun gerekirse başka flash bellek deneyin.
Bir insan bu kadar mı talihsiz olur. Besleme kartı değiştim. Sizin yazılımları attım.. Ledler de gidik çıktı.. Şimdi sipariş geçtim ledler gelsin yarın okey inşallah

Y Çevrimdışı

Yener

Yeni Üye
29 Ocak 2020
2
37
Merhaba,Burdan edinip yüklenilen yazilim servis tarafindan garanti disina cikarmaya sebep olabilirmi?

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Erdoğan Nas

Yeni Üye
25 Ağu 2020
1
54
:ok

Buradan sonrası artık google index kısmında. Malum, google da MB100 MB120 ile ilgili yazılım ve bilgi arayanlar için çıkan adres belli. (Şimdilik)
Benim Vestel marka tv de hangi versiyon olduğunu anlayamadım güncelleme için hangi programı kullanmaliyim?

20200826_195808.jpg

Geri
Üst Alt