Tık yok.. Anlaşılan kart da işe yaramaz. Stannd by ışığı yok. Panelde ışık yok. Bu cihaz ömür yer :) eyvallah sağolunBunu da dene. 3D'siz panel içindir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hiç hareket yok zaten ışık yok .. Verdiğiniz dosyayı zipden çıkarıp flash diske attım. Tv usb takıp kumanda ok basılı iken 220 kablo taktım.. Bekledim 3-5 dk tık yok
yokoono Software OKBunu da dene. 3D'siz panel içindir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Deniyorum. Panelde ışık yok.. Standby yok.sadece. kartın üstünde optik ses çıkışında ışık kırmızı ışık var.. Besleme aldım ilk takınca eternet ışığı çok hızlı yanıp söndü sürekli. Şimdi oda yok.
Yes, if this software can be fully loaded, the television will work.I saw it now after I unzipped it. I gave another. That's all I have. I don't have one for the programmer either.
Deniyorum. Panelde ışık yok.. Standby yok.sadece. kartın üstünde optik ses çıkışında ışık kırmızı ışık var.. Besleme aldım ilk takınca eternet ışığı çok hızlı yanıp söndü sürekli. Şimdi oda yok.
Bir insan bu kadar mı talihsiz olur. Besleme kartı değiştim. Sizin yazılımları attım.. Ledler de gidik çıktı.. Şimdi sipariş geçtim ledler gelsin yarın okey inşallahBir çok kez öndeki led yanmasa bile full yazılım işe yarar MB9X anakartlarda uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna yaklaşık 30-40 Saniye basılı tutmanız lazım sonrasında led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlar. Uzaktan kumandanın sağlam olduğundan da emin olun gerekirse başka flash bellek deneyin.
Kolay gelsin.Bir insan bu kadar mı talihsiz olur. Besleme kartı değiştim. Sizin yazılımları attım.. Ledler de gidik çıktı.. Şimdi sipariş geçtim ledler gelsin yarın okey inşallah
Eyvallah ilgi alaka için çok teşekkür ederimKolay gelsin.
Benim Vestel marka tv de hangi versiyon olduğunu anlayamadım güncelleme için hangi programı kullanmaliyim?
Buradan sonrası artık google index kısmında. Malum, google da MB100 MB120 ile ilgili yazılım ve bilgi arayanlar için çıkan adres belli. (Şimdilik)